Не му се плаши На 1500 бета се гледа каде е плодот Отиди на 5д ехо за 2 3 дена
Да не се урочам, пресреќна личност сум била јас :inlove::inlove::inlove: Не знам како да му се заблагодарам на ова бебе што влезе у животов мој...
10 месеци Д: хип кашичка јаболко праска ориз Р: блитва + праз + ориз + телешко В: семолина + шмукалче holle tropical tiger 8)
Премногу е убава, зрачи со убавина. :inlove: Има многу убав поглед, преубави хазел очи, преубава насмевка, кафеава виткана коса што секогаш ја пегла...
Да стане како паста околу 15 минути лесно се мие може малку да стои портокалова боја
Лага Лпм сака да носи бижутерија
Нее :puke: Мозок? :(
Абе какви купаќи какво голо. Ако не го крштевате во езеро, во црква ќе ја попрска со вода и толку. Ако стои, ако не му избега:D Шо кум имате, го знае...
Kako e sega ako apliciras za bygarski pasos? Dali e zategnato kolku vreme se ceka? Sakame da aplicirame za majka mi jas I brat mi sme iseleni za da...
Ау јака игра @Mr.Limonko (y) Шо те инспирираше? :wasntme: Принцеза третман (fingers) Мие садови место тебе.
Како за нас само без сол :rofl: мусака си направив со црн патлиџан класично и плус наут изгмечен обарен. Со мевце мелено мешано за нас за нејзе без...
Од 7 месеци некаде, ама хаос сме со дремките, исто едвај се заспиваме и се спие, а не сака ни да ја нишкаш, се тегне, станува ако ја земам во раце да...
И кај нас најдолго траеше од 3 на 2 можда цел месец. На 9месеци конечно премина на 2
Ова ни у минимум не треба да спаѓа :drunk: Додека пешачите, се пожалуваш дека те болат нозете и зима те крева во раце и те носи.8) Многу романтични...
Пуканки без кино
Јас преку ден сум со правосмукалка и со Глосс влажните марамици, а два пати неделно обавезно поминувам со џогер. Кујната површински ја забришувам...
Да Имаш ли бел лак за нокти?
3 10 е ама нема никакво хоби
❣️ Фала ти мила,ќе пишувам овде и за втората бета и за првото ехо ❣️
Лага Лпм не знае да готви
Separate names with a comma.