Да имаш право, ќе направам консултации со двајцата и ќе се одлучам, брзам зошто сум пред циклус... и со многу ниско АМХ па мислам дека веднаш ќе...
Ние сме од Струмица, ама ајде пошто веќе закажав ќе одам до таму на консултации, ако не му е ок односот втор пат нема да ме видат. Ти благодарам, се...
Јас ја имам, ми работи. Ама јас веќе имав направено профил од претходна наградна игра, па сега само се најавив.
Белмондо.. .ќе ти изработат во каква сакаш нијанса и која сакаш висина на штикла.
Морген . Дојде пак нов ден . Па неодморена .:x Ние немаме ни една фамилијарна слика . Од цело брзање немаше време да застанеме да се сликаме сите...
Пробај елекролити, за умор пред спиење магнезиум обавезно
За бебиња е така и големата беше 9 месеци и неа ја бањаа.Ама овие не може да ги дига попот затоа.А твоето уште малецко кој знае:wasntme:.
Здраво. При Универзитетска Клиника за Психијатрија Скопје, има кабинет за жени во репродуктивен период,бременост и постпородилен период. Го води Проф...
Може да се намести, мислам дека ќе и биде точно.
А имаш и ранци со потврдени димензии баш за WizzAir испод седиште....
Да не сте во забуна, и а мрп на 13 месеци и мрп на 6 години(прво одделение) Можеби првата е задолжителна,зошто за втората се оди на системски преглед...
Не знам дали до сега некој го предложи Ерес? Многу јак филм. https://www.imdb.com/title/tt28015403/ [IMG] [MEDIA] [SPOILER]
Heel (2025) Повеќе беше психолошка драма отколку хорор, супер глума и актерска екипа, имаше потенцијал али многу неодговорени прашања. Сфатив ама и...
Inace za site nostalgicari na Netflix ja ima Uciliste Skrseni Srca so idese na vremeto na A1, ja uste osnovno bev togas.:) Heartbreak High...
Frankenstein trebase da zeme oskar za najdobar film. Leonardo di caprio ic ne go postujem otkoga izleze aferata deka e siluvac so P. Diddy, a i vaka...
Здраво девојки, Некој/а да има искуство/мислење за Владимир Тодоровски? Или доколку имате некои подобри препораќи пратете ми линк плис.
Се што ми посака тродупло да ти се врати ѓубре заостанато.
А на таквите родители ко тебе ви посакувам да останете ќутливи засекогаш во вториот свет:smirk:
Да Дали можеш да пливаш.
Марко
Separate names with a comma.