Ako moze brojot. Fala
Добар ден , ве молам за искуство за брачен кревет каде да гледам, со продтор за складирање ми треба, и би сакала душек сама да си купам, а креветот...
11+++ Д: киноа со банана и киви У: шмукалче Р: мисиркино со компир, морков и тиквица У: лепче со авокадо В: ориз со блитва и кисело млеко
Како ви се движи пулс во мирување? Јас кога седам и лежам мирно, пулсот ми е од 45 до 55. Читав на нет дека под 60 во мирување може да доведе до...
Zdravo majki. Dali ste go koristele kengurov? Planiram da go kupam. Ili pisete od koj ste zadovolni. :hai:
Бранко
Suknja Only so pantaloncinja golemina M. Cena 300 denari. Bluza Asos so golo ramo. Golemina S cena 300 denari.
Мартина
Здраво девојки, го добив ваучерот за инвитро сега дали треба прво да одам на преглед и консултација пред да ја започнеме постапката или кога ќе...
Разочарувачко и немилосрдно тоа што го читам, ако не му е ок односот.. нема да ме види втор пат.. Ти благодарам на опширното објаснување
Да имаш право, ќе направам консултации со двајцата и ќе се одлучам, брзам зошто сум пред циклус... и со многу ниско АМХ па мислам дека веднаш ќе...
Ние сме од Струмица, ама ајде пошто веќе закажав ќе одам до таму на консултации, ако не му е ок односот втор пат нема да ме видат. Ти благодарам, се...
Јас ја имам, ми работи. Ама јас веќе имав направено профил од претходна наградна игра, па сега само се најавив.
Белмондо.. .ќе ти изработат во каква сакаш нијанса и која сакаш висина на штикла.
Морген . Дојде пак нов ден . Па неодморена .:x Ние немаме ни една фамилијарна слика . Од цело брзање немаше време да застанеме да се сликаме сите...
Пробај елекролити, за умор пред спиење магнезиум обавезно
За бебиња е така и големата беше 9 месеци и неа ја бањаа.Ама овие не може да ги дига попот затоа.А твоето уште малецко кој знае:wasntme:.
Здраво. При Универзитетска Клиника за Психијатрија Скопје, има кабинет за жени во репродуктивен период,бременост и постпородилен период. Го води Проф...
Може да се намести, мислам дека ќе и биде точно.
А имаш и ранци со потврдени димензии баш за WizzAir испод седиште....
Separate names with a comma.