Хаха ама јас не го пресоблекувам, само ако сум сигурна дека се искакал. До сега се десило неколку пати само. Јас спиење саат споено не знам дали...
Zdravo na site :) Na patoloska sum od 12 mart i seuste mi nemaat isplateno od fondot za Mart. Me interesira na tie sto se na patoloska dali redovno...
Не забележувам и јас некои промени засега.
Јас да споделам искуство, преееубаво поминавме се изнаигравме па дури повеќе и од свадбата. Најголема препорака за ресторан Балкан во Хиподром, нов...
Ќерката е родена во јануари, во мај беше со полни 6 години не бараа вакцина за упис. Сите примија на систематски кога отидоа, откако почнаа со школо...
Devojki iskustva so kaslica kaj bebe 5 meseci? Sto ste davale za iskasluvanje ili smiruvanje kaslica. Sekret samo od nose, bez tt
Првата сезона од серијава важи за најдобра сезона од ваков тип направена некад уопште, ама затоа четвртата сезона е ужас.
Па според тоа што пратиbaby од 34 до 38. Ја се зачудив оти го кажуваат дека е еден од полошите. Мене дури од минатата недела почна повише да ми спие,...
Најдобра серија.
Охоо 2р ден ке одам на кликика за да молам да речам, матичната по ново само 1недела смее, а специјалист не ми пиша иако ми рече како до сега не сум...
Не се секирај многу за нажалувањето кога ја оставаш, ретко кое бебе не е така. Дури и кога ја зимаш може да заплаче кога ќе и текне дека не била со...
Која недела е 6ти скок??
Не е точно ова 100%. Не верувам дека не го го примиле детето во училиште. Уште помалку дека не било примено поради мал проблем со говор или незнаење...
Морген :f: од петокот наваму, дете пак не сака да оди во градинка, плаче и тагува секое утро. Имаме вакви епизоди еднаш месечно и траат по недела...
Од каде може да се најде постелнина за креветче? не знам дали се и со различни димензии постелнините? И што треба исто за во количка ?
Кај мене е на 2 дремки скоро 2 месеци. Од 7 месеци ми смени, ми одбиваше трета дремка и преминавме на 2
Убавини
Во текот на бременоста ништо не ми беше. Се породив царски исто не памтам дека нешто осеќав. Е сега откако се роди бебе како накачува килажа и сака...
[IMG] Не беше лош ни спинофов, ама ја немаше таа возбуда како оригиналната серија.
Многу јака и опуштена серија.
Separate names with a comma.