Здраво Сакам да ставам фиксни протези па во дилема сум каде да одам (имам Препорака имав за во Ин Дент кај доктор Ивана ама сум во дилема 24 год)...
Баш пред некое време слушнав за ова. Малку фалело да нема Кардашијанки. :rofl:
:hug::inlove::coffee:8):angel::music::yawn::?::x:coffee:8-|
Ajde ako mozete pratete mi go brojot na taa Marija na Sto gleda I Dali pogagja I Dali pomaga ako mozes pisi mi
Здраво девојки.. Да си ја кажам мојата приказна па може некоја од вас ќе ми помогне/упати што да правам понатака. Пред две години прв пат останав...
Рефундација за клексани Здраво би сакала да прашам доколку некој има информација . Јас имам извештај од ГАК за 30 клексани до 23.04. но, на 20.04 сум...
Син ми никогаш не пиел антибиотик за бронхит, секогаш терапијата ни била само со инхалации. Не мора да значи дека и кај вас нема да има потреба, ама...
+1 за Silvi Style, многу удобни. Околу 150 денари еден пар гаќи. Долните маички им се околу 250. За таа цена се исплати.
Здраво девојки. Си барам матичен гинеколог кој ќе ми ја води бременоста. Во Newborn ми ги препорачаа Ирена Гошева - Биотек и Дубравка - Промедика....
Silvi Style мене ми се супер (y)
Ima li nekoj ideno kaj Jyle od nekoe bitolsko selo ama ne go zapamtiv
Иначе, постојат вреќи(кои ја опкружуваат самата единица) и со средство се прска целиот кондензатор(алуминиумските листови), се остава средството да...
Хемиското се врши така што можете и сами, но препорачливо е некој сервисер да го изврши.Иако многумина сервисери прават глупости, одиш на среќа. Јави...
Како што кажа Анат, тешко е да се најде добра долна облека за ич пари. Брзо губат облик, се распаѓаат на појака центрифуга... Ѕирни ги тие од H&M,...
Јас бев страшно несоцијален човек. Мислам прво карактерно сум така повлечена, така интроверт сум си, немам некое друштво, не сакам тумач...
Се чуствувам толку осамено.. како на никој да не му е баш грижа за мене.. благодарна сум за тие 2-3 другарки што ги имам, и за најблиската фамилија,...
Iskreno ne znam veke od kade da zemam, so godini kupuvam od bonatti tie po 5 vo pakovanje slip i bea top, poslednava godina do sto kupiv od niv boja...
41.553
1 10 e ама по цел ден ја пее...Лидија, качи се па види ја. :x:rofl:
Малку поквалитетни ми се Берак од Синсеј, нијанси се во прашање. Сепак макс што можат да издржат е пола година. После тоа стануваат за бришење...
Separate names with a comma.