Ќе го видам тој од Еуцерин, фала ти многу. Не се од сонце, цел живот се кријам од сонце и не сум "фатила боја" со години. Имам флеки од акни и...
Devojki dali znaete kaj mozam da najdam proven probiotics za trudnici?
Принцес, ја кафана чоек сум:rofl: Ти посредува за работа преку врски:D
Ако планираш да ги фаќаш со Лумеа, ми се чини дека прво ќе мораш да ги избричиш па отпосле да ги третираш со Лумеата. И мене најпрактично ми звучи...
Епа ќе ги купам тогаш :D Со години се мислев за нив ама сега му е мајката да ги земам.
Здраво Дали некоја членка знае во која клиника работи др Папас? Благодарам
Bare minimum Те носи на вечера во ресторан со мишелин ѕвезди? :D
H&M се океј, не се лоши.
Ѓеоргина
Ако се работи за флеки од сонце, ѕирни го спот коректорот од антипигмент линијата на Еуцерин. Одличен. Не е евтин, ама има ефект. Има и серум, но и...
Имам Имаш ли папагал?
Здраво, дали на некоја сопругот и правел андрофлор тест, да ја прашам нешто..
[MEDIA]
Тоа зависи само од какви се твоите влакна. Ако се тенки и меки не, ама ако имаш цврсти влакна да, бидејќи му го сечеш врвот на влакното и се...
А дали ќе боцкам по употребата на тие бричеви?
Шо е со кремов екстра милк? Го пробал некој, каков е? [ATTACH] И каков е овој туна стек во конзерва? [ATTACH]
да!!!
Го користел ли некој ова да сподели искуство со осветлување на хиперпигментација? Цената за 15 мл му е леле мајко, голем ризик ми е да го купам....
Здраво, ми треба стоматолог во околината на аеродром или ново лисиче што збори англиски за гостин мој странец и препорака за искусен ортодонт за...
Separate names with a comma.