Јас ја користам мицералната вода на Оливал. Мене ми е ок. Гледам добро ја вади шминката за што и е наменета, а плус и немам исфрлање од неа. Затоа...
Фала ти , ќе го користам , штета.. Инаку ми се допадна многу и мене:)
Како си задоволна од дезодорансот на Балеа?
Фала ти премногу Мишела. Нешто од ова дефинитивно ќе пробам. Мене кожата ми е преосетлива и многу внимавам со активни состојки, тоа ми е плус...
Едно пиев, нескафе. Послабо. Не сум некој фан на кафе така да некогаш и прескокнував
Уф ич не знам, на веб страната ако видиш не се наведени овие документи или јас не сум приметила, бев да поднесам барање и ми го дадоа ливчето бидејќи...
По колку кафиња дневно пиете?
Знам. На нозете веќе имам напредок од лумеата, многу ми се проретчени, ги правев пред една недела и дури сега почнаа малку да растат и тоа споро....
1500-2000, не знам од што зависи цената. Само он шиша
Дали можеби знаеш ова дали важи и за други општини? Пример во Аеродром никаде не е спомнат таткото изјава да има или извод од прво дете…
Ова ми го дадоа денес во социјалното во Кисела Вода, може ќе му биде од корист на некој: [ATTACH]
Јас имам еден мини депилатор кој е одличен за тој дел од лицето [ATTACH] Го користам само за раце и за лице овој депилатор. Евтин е, го има по некои...
Здраво мила, најпрво многу ми е жал што поминуваш низ ова. И нашата приказна е слична, имав два missed абортуси, откако ќе слушневме срцева акција...
@LivingGlam, има една линија со aha-bha-pha киселини од Some by mi и солидна е за вакви работи. И мене знаат да ми останат флеки од акни затоа што...
Мајки здраво имам новороденче старо 1 месец на адаптирано е. При пиење ми заспива како да нема сила да влече и после тоа се буди гладно,го носевме на...
Прати упатство на колку дена треба да ти бидат третманите Ден предходно издепилирај Овој период може ке се прошеташ со влакна ама после 2 3 третмани...
Fivi https://fivi.gr/en/
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ја пукнав :D Ќе видам како ќе излезе, дали ќе има напредок.
Bare minimum Те масира секој ден
Separate names with a comma.