9 10 e, ама му смрдат стапалата
Има ли некој што студира на МИТ психологија да каже искуства
Дали имате нешто нарачано од Тему за бебе? Нешто интересно што ви се допаднало? И слики ако може (облека некако мислам дека не би нарачала) повеќе...
Чаша со цефка, моите пијат сабајле не дека ја им нидам туку оти мислат дека со мене треба "кафе" да пијат. Инаку какао им редам јас 1 лажичка
Профилов ми изгледа како нарачан. Ниту еден пост до сега,па случајно реши да се огласиш кога го искритикуваа Таше. Па и Фемина во моментот објавија...
Може матичен да ти даде
Хахаха не сум, има наградна игра
Minimum Sekoj den ti isprakja buket rozi i omilenoto blago na adresa
Принцеза третман. Ти прави кафе иако тој не пие?
Prvo da se napravi bris od nos potoa da se leci ako ima potreba
Ти благодарам :f:
Дефицитарни се, барај од утре, мислам денес им е најавено дека ќе дојдат, барем во мојот град таква информација ми дадоа
@Maria921 Само дополнителни часови ќе си земиш и потоа после нив да почниш активно да возиш за да задржиш конзистентност и полека ќе стекниш навика...
41.561
41.560
Здраво девојки. Денес бев на ехо, и според последен циклус треба да сум точно 7 недели, на ехо ,големината на ембриончето одговара за 6. Освен...
Џабе бре. Они се ќори и глуви и тотално не се замараат со нашиве коментари. Ги заболе патка. Уште на профилот у био и' стои на дотичната "гатачи и...
11+ П: хељда + банана+ јагоди У: кисело млеко Р: грашок со мисиркино месо У: шмукалче В: кус кус + урда + грчки
Таман работа, нема на што. Азелаичната мене ми е најомилена. Помага за многу работи, од розацеа до одржување на чисти пори и навистина е нежна....
Онлајн нарачај си… А мора баш тој пробиотик?
Separate names with a comma.