Фала ти многу
Секоја година важат, би требало и оваа да биде исто.
Слаџот може да се јави и покрај чисти вагинални и цервикални брисеви. Побарај второ мислење за мирна глава и мерење на цервикс кој обично го следат...
Мој совет ти е 2 недели мирувај повеќе да се намести конецот.Сигурно си на контрола за 2 до 3 недели и ќе се консултираш со док дали треба да мируваш...
Немам искуство со докторот,ама најмногу ме иритираат тие видеата што ги снима ,и сам се фали за својот успех.Као демек сите правеле на други места,и...
Da ve zamolam mnogu ako moze broj da mi pratire
Zdravo feminki , i mene denes mi pisaa na izvestajot deka imam hematom od 2-3cm mi pisala cyclogest , deka ne mi spomna za hematomot duri odposle...
Два дена по ред има напад на училиште во Турција
Ја имаше во Космо, ама сега нешто ја нема на залиха. Од Глам.мк ја земав
Не нарачувајте работи што доаѓаат во контакт со бебето, особено не играчки. Знаете какви сертификати имаат производите на тему? Точно така, никакви,...
https://travel-europe.europa.eu/ees/Travel-to-Europe-mobile-app
Не ми мереше, ми кажа може да биде покоцентрирана плодова вода, протеини или во краен случај инфекција Ми рече ќе се следи состојбата ќе види на...
Пробав со водичка не ми презаспиваше, ќе гледам да бидам поупорна, фала. 5 ките ги изваде ептен рано на годината , не е тоа
41.563
ПМС лудило. Јадам како буре без дно, па почне да ми се лоши од јадење, па пак јадам и се така во круг :drunk: :headbang:
[IMG] Девојчиња 3 - 8 Момчиња [IMG] МАЈ 2026 Bubbly-sugar - 09.05.2026 ЈУНИ 2026 Dance27 - 01.06.2026 Sneeze - 03.06.2026 ЈУЛИ 2026...
[ATTACH]
Предходно имав на Accu Chek Smart guide ама многу пониски вредности ми даваше одколку на глукомер, па сменив на Sibionics и на почетокот е многу...
Мојата е во 7ми за мене официјално најтрауматичен во однос на дневно однесување… се треска од земја за се и сешто, сака да се качува на што стигне а...
Premorena bese zatoa spiese tolku dolgo, inace ic ic ne saka da spie, od 2ra nedela bese i ostana so skroz otvoreni oci svetot da go gleda i moram na...
Separate names with a comma.