Како сте задоволни од него,што оброци има во менито што преовладува?
Dada i jas smetam deka sekoe bebe e razlicno, ama ete jas go pratev moeto bebe i sfativ deka mu se spie na saat ipol. Inace kazav deka vospostaviv...
Не работи со пиезо.
Ангела
8 10 е ама не си му тип
Принцес Ти префрла на сметка 200€ во знак на извинување затоа што несакајќи те разбудил со порака на вајбер. :lol:
Викендов одам да ја пробам, ако е таман со се ја зимам! Wish me luck! :sun:
Ќе не поканат за старосватови, е сега бабини деветтини, не било убаво демек да сме старосватови во иста година ако правиме и ние свадба! Ми се...
Зошто вие како кумови чевли да купувате? Тоа е трошок на деверот како што знам. Инаку тортите обично ги прават до 120/150прс максимум, се што е над е...
Јас, задоволна сум од докторот и особено од сестра Тања, цело време е достапна за се. Терапијата ја погоди, извадивме 14 ј.к, 6 оплодени. Ивф-то...
Ок и колку парчиња да е тортата? Главна торта може да оди 100-300 парчиња. Зашо са дадам 300 евра за торта наместо 500 во плик, торта до кај 7000 ден...
@GirlLove Истиот тој за кого велеше дека не ти е емоционална поддршка, си игра топло-ладно и не е заинтересиран за ништо сериозно со тебе? :tmi: Не...
Не се буни у наш крај Тиквешија главната торта е од кумата Од секогаш било така У црква Платно свеки бонбони со пченица плус се плаќа У ресторант...
Секако ке видите Ајде те чекаме утре
Не ништо не ставав, уште во болница раната одлично заздравуваше, ме отпуштија без препорака да ставам нешто, само редовно туширање. Мрежести само во...
Не знам дали е соодветно место, но да прашам да не знаете бесплатен паркинг во близина на силбо дебар маало?
Дали ви се случило да ви светне црвено наместо бело? Што значи тоа? Дали има врска ако еден третман се направи 4 дена порано? И што доколку после 3...
А бе за еден ист е... Луѓеееее.
Исто, имавме една поголема торта и учествуваа во неа кој колку може, а иначе да носи кумот и старосватот помала торта ете за 50-70 парчиња. Ние...
Машко кревко его, тоа кажува за неговиот карактер колку е всушност лош и ако не е по негово сака да повреди. :)
Separate names with a comma.