Ние висиме на тераса како 2 мајмуна во раце. Нејќе ова дете во количка баш и тука ви пишав. Шетаме кога ќе дојде таткото после работа. Не можам и јас...
Ова зависи и од тие што прават свадба. Очигледно немаат ни срам ни култура веќе. И јас пред 10г се почудив ко ми рекоа торта. Мислам ало торта? Па...
Значи толку злобен народ кој за се нешто сака да се контрира мислам дека нема никаде. Во последно време неколку пати ми се има случено да треба да...
На вкус не чини, инаку добар е. Секој протеин е изграден од аминокиселини, ако е користен еден извор на протеин (пр само од грашок), фалат...
Во мојов град во порциите нема вклучено благо, по автоматизам треба за сите гости. Ама најдобро да си се консултираш со зетот и невестата. Ако имаат...
Да, мене ми личи на тоа. Килажа си качува? Консултирај педијатар, лесно се решава а стварно греота е да се мачи со хранењето.
јас цело време го шетав у транспортер. Вчера ја ставив корпата мислам трети пат до сега и дадов шанса и кренав агол од 45. Цело време беше кенкав...
@Vegegirl премало е бебе за да воведуваш ред. Значи не де замарај уживај, мирисај го , гушкај го, бацувај го. Следи си го своето бебе, од нет од луѓе...
Нас ни кажа ортопедот од 4 месеци. Јас во количка ја подигнувам така, на кревет не знам како освен на рефлукс перницата ама таа не е толку висока.
Se nadevam,ke umram od strav:) Doktorot vika nema potreba od toa NK,CD138 samo dovolno bilo mikrobiologija se gleda
Баш кажи трескањево од земја и обидиве да се качи секаде дали ќе поминат со скоков. Јас не верувам ама ај :D. Моево 6 месеци се фрла назачки ако...
Тортата ми рекоа да биде од кумата, таа невестинксата. Ќе имаат 300 гости, колку парчиња да нарачам, а да не е пак премала оти реално буџетот така...
Јас ако пропуштаат пробувам еден број поголеми и секогаш после тоа било ок. Презадоволна сум од памперс премиум, на прсти се брои колку пати ни...
Од кога почнавте да го ставате бебе на агол од 45степени? И како изгледаше тоа потпирање?
Јас ја држев во раце да спие точно додека да направи 4 месеци. Сега смени заспива и во количка и на кревет. А твоето е многу мало. Ќе го држиш и ќе...
јас земав од јуск, со 4 фиоки
https://www.ceisaret.com/mk/ce-sertifikasi-nedir/
Ако цел ден бил дома минимум. Ако сме се прибрале во разлика пола саат од работа принцеза. Запамтил што си му кажала во текот на запознавање за...
Да, баш такви :(
А што значи CE ? Може сум глупава ама не знам:rofl:
Separate names with a comma.