41.587
Леле колку ми се спие.. Ај само уште 5 мин и тие 5 мин ако некој не ме разбиди може во 1 час да се претворат. Некни мм едвај ме разбуди. Многу сум...
Што и да даваш, ќе се разболува. Сирупи, прашоци, за бактерија нема да ти помогнат. А најчесто тоа фаќаат. Ова од искуство со ќере ти кажувам. А и...
За лице ретко користам а секогаш ги имам дома влажните на Sleepy, најдобри ми се.
Па не мора баш да е од својата Парохија,во принцип го бираш да ти биде блиску од причина во итност да ти е полесно достапен лично не по телефони....
Многу сакам пастелни бои на розе, сино, виолетово, жолто, тиркизно :inlove: Гардеробата зима/лето секогаш ми е со овие бои. Немам ништо црно,...
Палента со путер и козјо сирење Магдонос, а не магонос :|
Guys, искуства за комуникација со поддршката на комерцијална банка има некој во последно време? Сакам да пишам за да ми додат имејл адреса кон...
Да прашам има ли некоја финта да се осеќа омекнувачот во комбинација со прашокот за бели од ДМ? Сменив 2,3 и омекнувачот воопшто не мириса, можеби...
Polaganjeto e elektronsko, na zaokruzuvanje i mnogu e lesno za 10 min se resava, potoa ako se polozi sleduva studija na slucaj se dobiva edna...
Пиши на инста или тт хеклач Виктор, за два дена со едно видео стана познат.. Сладок е многу и плете ќилим ќе биде голем колку сите следачи што ќе ги...
Како да не се повредувам од се'? На времето ме булираа и ми збореа дека не знам ништо, не ме бива, не сум вредна, заедно со купишта гадни епитети...
Стик правосмукалка или мушама под хранилка
Кое е детето со ќилимите?8-|
Дали знаете од каде можам да купам висечка кампанула и дали на лето издржува на јако сонце? Што услови бара?
Имаше уште еден случај сега скоро, не знам дали е овој што го најдов сега или ова е нешто трето....
Јас немам а и не знам како функционира. Значи за социјални мрежи сум тапа. Толку многу не ме занимаат тоа чудо (facepalm) Денес зедов да правам видео...
16/50. Нема и нека не ни има - Едина Сворен 5/5
И јас сум нервозна. Мм ми вика дека сум друг човек кога ќе се изнервирам или нешто не е по мој терк. Тоа е што е, пробувам да балансирам не може да...
Garderober.mk e daleku podobra platforma. Poprofesionalna dosta. Mislam deka treba da postoi strana kako sto bese Mojagarderoba, kade still se e na...
Separate names with a comma.