Ako mu/i ides na zivci ne te saka, ne mu/i se svigjas, tolku e ednostavno. Ako te svigja i najglupo nesho da izjavis ke mu e slatko i ke mu/i zvucis...
Среќа утре викенд па на раат ќе си дремам на фемина, без да имам кривица дека утре едвај ќе станам. Јер ПМС, нема спиење кога сакам јас, него кога ќе...
Уште малку ако ги кренат цените на леб, вода и бензин ќе биде :@
Нема :( Да се родиме пак одново и да живееме сосема поинаков живот.. Ова е најтешкиот дел мислам дека. Не знам како е кај тебе, мене одма штом ми...
Edno prasanje ziveeme odelno so mazot mi ne sme seuste razvedeni. No imame i dve deca ne mozeme da se usoglasime za cuvanje kako i po kolku dena da...
Ама јас што реков- заразни болести. Мислам дека колку повеќе се шири ваков контент, макар и илустративно ко во твојот случај, се шири и заразата....
Не Чварки?
7 10 е ама лајка цицки на инста
0 10 е, ама е вегетаријанец.
-3 10 е мириса на лук
0 10 е, ама пие ко стока.
5 10 е ама си го чеша у јавност
10 10 е, ама моча со отворена врата.
6 10 е ама нема возачка
Доа ќе ја сменат или ќе ја тргнат скроз?
Аман бе па многу глумци ке се сменат не е тоа тоа
Vaka dajte mi predlog kolku bi zimala neguvatelka doma da gi cuva decata posle gradinka dodeka si dojdam od rabota. Samo Tri saata na den
Јас кога го учев, учев од книга и после го раскажував со пишување со свои зборови и така успеав да го научам, доколку можеш вака да учиш пробај.
Понекогаш си мислам зошто се разбудив, понекогаш си мислам дека тој ден е мој ден и морам да го дадам најдоброто од себеси.
секому можеш да му пишеш ако сака да те сослуша. Алободно можеш и во соодветна тема,за тоа сме тука. Доколку сакаш приватно еве пиши ми што можам ќе...
Separate names with a comma.