Ми го препорачаа сирупот дефендил мислам беше
Ti blagodaram za linkot ke razgledam.
Од каде зимаш маџун?
Предлог играчки за 2 ипол годишно дете ? За надвор немаме проблем ,супер е све. Ама дома ништо не го интересира или е тоа само 5 минути и толку ..
Mozes b vitamini da davas ima i od alkaloid i od pico i dr, moze ke mu se otvori poveke apetit. Probajte shetajte nadvor podolgo da se izmori pa mora...
Предлог играчки за 2 ипол годишно дете ? За надвор немаме проблем ,супер е све. ама дома ништо не го интересира или е тоа само 5 минути и толку ..
И плус сојата самата по себе во големи количини е штетна за тестостеронот.. Веганските протеини се повеќе маркетинг трик за тие шо глумат...
Јас па спротивно од вас пред да останам трудна бев Бог да чува, темпирана бомба :rofl: сега сум ептен лабава ама сум полна со стравови необјасниви....
Помеѓу овие два одбери си шо се посолидни со цена. Вториот има опција за брзо полнење до 18W....
И мене само нервози ме маваат колку брзо се валка со бебе сега а маж ми гајле нема мува не го лази. Спас ми е стик правосмукалката, за роботот не...
[MEDIA]
Храна, облека и козметика, стандард.
Здраво, имам и за да е попрегледно отворив профил на инстаграм има слики и цени. [ATTACH]
Здраво дали оваа терапија помага со тикови кај деца ? Ми препорача неврологот псохолог но, кај што живеам нема детски психолог.
Кабаница може слободно да земеш универзална, јас додека ја возевме корпата имав универзална и беше супер. Исто и вреќа, не мора да е Сајбекс само да...
Стик правосмукалка, јас имам на Филипс што има и џогер на него- ме спаси . Многу е практичен дека без кабел и лесен е. Дека прменогу сме распослани...
pa moze ona da zaveri ima pecati tamu vo fiokata ama da ne mi pravi filmovi citav pogore moze preku posta nesto zatoa prasuvam dali so email ke se...
После царски рез кога почнавте да носите појас?
@Elence93 @Panda00 Таков е законот во секоја држава, мора да биде локален водич, иначе не би имале работа тие. И кај нас е исто кога идат странци наш...
Тие амино во веганскиот се од сојавит. 80% е соја 20% грашок,овез,чија семенки. Ако нема соја се останато е џабе. Во грашок и чија има само Lysine...
Separate names with a comma.