Често се лаже за висината, најчесто лагите се поврзани со тоа. Ама не драстично затоа што се приметува обожаваме да си заокружиме се на 0 и 5. Ако...
Ај за 2-3 сантими, ама за 10? Мене тоа ми се има случено. :D Мислам дека мажите треба да престанат да мислат дека нивната висина е најинтересното...
Мислење да ми даде некоја мајка стоматолог ако има активна Синот скоро е 5год сабајле стана со оток од едната страна на образот. Одма помислив заб,...
@Ta-mara Јас искрено не верувам дека излажал со тоа што кажал дека е 170 :?: Бидејќи тоа already не е високо за да некој би лажел за истото. А ако...
Нехар
Го гледам и јас, но го немам пробано сè уште. Ако некоја го користи, нека каже импресии. Во моментов го имам гелот за миење лице со смил и многу ми...
Не разбирам, нормално дека ако одам со агенција од Македонија очекувам водичот да зборува македонски јазик. Другиот водич што го имаат, Бојан зборува...
Дали некој од вас бил на молитва кај отец Михаил?
Фала ти.
Јас сум грешка, што на основа на еден стих донесов заклучок и без да знам што зошто и од кај доаѓа. Сори.. Стихот од членот што го потенцира е за...
Со каква терапија ,просветли ме
Не работам таму, не знам за бегство. Но Тинекс пропаѓа, не аплицирај таму. Ако ти е за маркет, обиди се во Кам или Стокомак.
Ги соблака патиките и го дункаш.
Им се гледа крајот. Пробај во Кам или Стокомак, таму даваат и поголем к15 и плата и се.. Другарка моја од Тинекс отиде во Кам сега зима дупло од...
Ова им е starter pack :rofl: Рачунај и со такви патики беше понизок...
Не знам по мене висината не е баш некоја пресудна работа.. карактер, мозок се побитни.. Не сум прашал девојка до сега колку е висока.. а сега 155 или...
[ATTACH]
Многу машки лажат за висината, секогаш си додаваат 2-3 cm плус. Ама лошо е ако со иста висина ко девојката, не може да не се забележи дека лаже. Така...
Е сеа, ако е 155, ќе се примети, а ако е 166 или 170, не баш. Плус патика со подебел ѓон ако носи, додава неколку сантима на висина. Вечна мистерија,...
Ама тој што има 190 нема потреба да измислува сантими:D Значи, можеби мажите лажат за висина. Ако им фали.
Separate names with a comma.