Нас кога ни се појави мувла, исчистивме со варикина убаво, и нон стоп остававме прозори отворени за понатака да не ни се појави. Најпрво откријте од...
zdravo feminki, nekoj skoro da ima od ASOS narachuvano? Dali ushte DHL gi prevzema ili se vratija na AD Poshta?
Не се плаши ,со првото дете и во 20 недела ,немаше доволно днк.Па на крај си родив здраво право бебуле.Се установи дека е од двата клексана што ги...
Zaneta Velkovski! Prezadovolna od nejzinata rabota. Koristi kvalitetna kozmetika, mnogu vnimava na higiena i e pristapna so ceni...Jas bev na svadba...
Во 2018та
Јас не знам дали му е тука местото на ова што ќе речам и однапред се извинувам за гадотииве што ќе ги прочитате. Последно време неколку пати ми има...
Мислев дека е најтешко да сакаш некој што не те сака на ист начин, со ист интензитет. Но не е тоа најтешко. Не боли толку, страдањето за тоа било...
мн ниски мажи има:shake:
Уште -2 на вагата. Се на се, -8 за 4 недели. Се вратив на старата килажа, ама сите ме нервираат, постојано некој ми кажува дека изгледам многу слабо...
Здраво. Сакам да ја отворам темава за да видам дали и други трудници се соочуваат со истото. Имено, кога влегов во осми месец почнаа стрии да ми се...
Појма немам за шо збориш, ама се согласувам со тебе. И преку *тит* со затворањето очи пред педофилија само затоа што девојка/момче имаат навршено 18...
Потполно се слагам ,и баш сакав да ве прашам дали сте приметиле дека почнаа ова перење на мозок и кај нас жените да го применуваат, само преку книги...
Zdravo zenski, mi treba preporaka za dobar ginekolog, Aerodrom/Centar/kisela voda go globala kaj i da se naoga mi odgovara. Najbutno mi e da se...
[ATTACH]
Ама кога ќе слушнам или ќе ми кажат дека приказната на Ленка и Лаза е тажна невозможна љубов или јас не знам што е љубов или вие. Тажан е за Ленка,...
Ни се појави мувла во спалната соба. Бришеше мм денес со саво и со крпа еден ќош, отворена беше балконската и вратата од собата цел ден и влезната...
:d: [IMG]
Јас правев на две недели додека не ми се изретчија влакната. Потоа продолжив на 4 недели, а сега правам кога ќе се сетам. Кога правев на почеток од...
Да и убаво е да знае дека Отците не се Отци само заради факултетот но добро :) Има теолози што не се Отци.
Separate names with a comma.