И мојот е V12ка ако не се лажам. И уште една препорака за Дајсон стик и од мене. Јас го имам околу 4 години. Значи му нема рамен. :D Купив ваква за...
Така е. Мојот бивши беше пренизок, ама сепак јас бев таа што прва му пријдов зошто ми беше привлечен. На штикли повисока бев од него и воошто не ми...
Od kade se patikite? Mnogu se ubavo ,so zdravje da se nosat.
Здраво девојки, подолго ве пратам на темава. Имав missed abortion минатата година и по неколку месеци обиди добив позитивен тест. Проблемот е што во...
Физичките карактеристики се небитни тотално. Она што ме прави среќен не е симетријата на лицето, туку карактерот, како комуницираме со нашите души и...
Здраво девојки, дали некој има правено рентген снимка пред да дознае за бременост? Правев рентген на плуќа и колено поради итна операција, тогаш сум...
Јас ко јас, пораново паѓање на забите би мк било знак да почне со 6. Малиов е во јули и се надевам дека ќе почне со 6.
Не нѐ држи во неизвесност, кажи ни дали си излегла со него и колку беше висок
[MEDIA]
Здраво. Дали знаете некоја шивачка да ми препорачте за бебешко фустанче? Или некоја продавница за свечено фустанче? За прв роденден ни треба. Гледам...
Ве молам за искуства царски рез во Штип, конкретно дали некој бил кај Д-р Габриела Читкушева.
Ова е главниот проблем уствари. Он нема самодоверба, нејзе недостатокот на самодоверба и е трн-он, не дека 3 или 5 см се пресудни за нешто, реално...
Не. Има опција да те одјават со датата од првиот ден од кога не си дошла а они тек на трети ден решаваат да ти дадат отказ Не ти кратат туку не ти ја...
Лажењето за висина е непотребно иако на многу им изгледа како ситница, ама реално тоа покажува несигурност и недостаток на самодоверба коа некој те...
Е ради вкви работи забранив бацување на бебе. Ама не можам да се разберам со свекрва ми и х особи кои се налутија, као сум ги отргнувала од бебето....
Zdravo dali nekoj skoro ima otideno na testiranje i intervju vo Halk pa ako moze da mi pisi privatno
Ако не се појавиш 3 дена на работа и те одјават - дали ќе ти скратат од плата?
Vistina Lpm poveke saka avantura otkolku seriozna vrska
Не знам каков ви е законот, по мое Август исто ко септември да е родена. Моето е пролетно дете, во одделение има и деца што допрва ќе полнат 12 во...
Separate names with a comma.