[ATTACH]
Кога прашував и јас лани, ти ми пиша исто вака. И ние после долго мислење ја оставивме ќерка ми во градинка, која е родена на средина на Август и...
Ја затворија ? Продавницава баш втора рака како да беше или некои крпетини за прашина бришење :wasntme:
Имам пишано погоре од тебе. Какви пристапни цени? Баш ги покачија доста, а немаа голем избор на броеви. Над 3 илјади денари за парталосани јакни и...
[MEDIA]
Чагри сега веројатно ќе го намести Кајхан. Му нуди да ги продаде скапите креми кои ги земал од фирмата оти сметал дека фирмата не му вратила...
Секоја продавница за душеци имате и специфични мерки по нарачка, само се чека малце повеќе
Што мислите за дизајнов? :wasntme: [IMG]
Ако живееш во МК (а веројатно живееш) проблематично е и плаќањето и испораката (зависи дали ќе продаваш физички производи). Paypal секаде во Светот е...
Баш шкарт. Чудно ми е како популарна била. Ја одбегнував скроз. Последните 2 пати знам со мајка ми влеговме, нишо не ми се допадна. Некои јакни и...
Сите на еу,он веќе има дадено отпечатоци и има виза.И маж ми има бг,јас мк одиме на еу колона.
Мора да си признаеме дека има огромен процент на невидено прости луѓе во државава. Имам близок роднина што живее во Западна Европа и вели дека...
Да, за Хип. А млекото мислам беше Аптамил. Одамна не користиме, не ги следам толку детално ама страшно е во секој случај ова што се прави.
Предлог за хидратантен коректор, за сува кожа? Го пробав од тестер тој на Мајбелин многу ми е сув, исто на лореал малку подобро ама не е сепак...
Шкарт скроз, дури сум помислувала дека е секнд хенд облекава.
Тоа е, различно искуство сме имале. Многу од облеките кои не сум можела да ги најдам на друго место, сум ги нашла токму тука. Според коментарите од...
А што толку беше посебна продавница? Никогаш ништо не сум нашла таму, а често влегував. Се некои безврска демоде искинати парчиња беа. Сериозна сум,...
Добро како се справувате со хистерија кај 5 годишњаци? Ова веќе не е нормално. Пробано и со лошо, со ќотек и со добро со зборење и со закани , се е...
33та недела, +10 кг.
Separate names with a comma.