Што мислите за резлутативе?Пробуваме за бебе 6 месеци.
Добро, значи си се обидела кај двајца. Тоа е веќе нешто. Важи, ќе побарам да видам што има. Ќе ти пишам во текот на неделава.
Новата тема нека биде " Pink vibes " Објавувајте слики во розеви нијанси :) цвеќиња, шминка, аутфити, кафе, детали т.е сѐ што ви дава нежна и...
Што сакаш да работиш
Подобро не нарачувај ќе чекаш нарачка месец, месец ипол
Овој четвртиот скок колку време траеше кај вас? Не спие, плаче, пак цело време во раце. Таман реков добро е почна сама да заспива во количка и грбот...
Не знам. Ептен се нервирам само на дохрана сме и тоа на хип. Не знае човек веќе што да дава, што е добро, што не. Како што прочитав наводно саботажа....
Дават и приватните. А што мислите многу е убаво да се пие терапија? Додека ја погодат и таа терапија, и од неа има негативни последици. Само за ТСХ...
Богами бараме чистачка, зашто испадна дека нивните броеви се СТРОГО ДОВЕРЛИВИ и предмет на државна тајна. :rofl: Него дали се уште се наоѓа низ...
Се гледаше дека дуќанов е на раб на затворање, мислам дека само едно исто се вртеше на излогот, не знам дали воопшто надополнуваа со нова роба. И во...
Скроз! Баш е премија да најдеш работно место со толкава почетна плата, додуша сум видел и по помалите градови и села да понудат повисоки плати...
Ја би цело време дома да живеам, без контакт со луѓе. Е, до толку ми е дојдено.
Здраво, дали знаете утре буква С која смена е во Букурешт?
41.605
Дозволен ли е лоратидин во бременост?
Кога си во овулација цртата треба да е еднакво црвена или појака од контролната.Инаку секогаш постојат две линии,важен е интензитетот на бојата,почни...
+ Да го споменам левелот на неписменост. И јас кога ги користам социјалните мрежи се допишувам и пишувам на латиница, нема тоа врска, туку навистина...
41.604
Не знам какви барања има модерниот човек во однос на простор во бутик. Пример, денес бев во Sinsay, Waikiki... погадно нешто-здравје. Газат алишта,...
Здраво Сакам да нарачам онлајн од синсеј,се е во ред,немам лимит на картичката, секогаш пишува грешка при плаќање. Знае некој што е финтата?
Separate names with a comma.