[ATTACH]
Јас овој серум го користам со години, купував измегу поскапи ама секогаш се враќав на овој. Од него чувствувам дека има ефект на кожата. Мене ми е...
41 607
Creep (2005) 7/10 Млада жена заспива и останува заглавена во метрото по затворање на станицата. Додека се обидува да најде излез, сфаќа дека не е...
Според новиот закон, на сите пратки од алиекспрес (и други страни) сега се плаќа ДДВ а на некои и царина плус.
Зависи во која фаза е зградата, ако е нова зграда што сега ја почнуваат или карабина не уплаќате, ќе чекате година и пол, две од рокот што ви го...
[ATTACH] [ATTACH]
Од која банка? Мене од НЛБ така ми прави откако почнаа со новиот начин на автентикација, наместо отп по смс. Особено во викенд или навечер.
Едниот ми рече мора да сме стрпливи дека тиковите се досадни и дека се јавуваат често,советот беше без опоменување и без стресови никакви. Другиот ни...
Здраво, ми се појавува кандида скоро секој месец посебно после сексуален однос, се разболувам често и имам проблем со ноктите, спијам по 12/13 часа и...
41.606
Хистерично вриштење, дерење за нешто од петни жили колку ја држи глас. Да, сфатив дека со ќотек или викање не бива уште повеќе се разлутува. Се...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Браво, многу охрабрувачко :inlove: Искрено и јас истиот впечаток го имам, незаинтересираност, или неукост од страна на стручните лица. Некои од овие...
Ме заинтересира за серумов :) претпоставувам е лесен како за периодов,која крема ја нанесуваш после него и дали го користиш наутро или навечер?
Мене ми имаше препишано општ матичен во 18та недела. Само во консултација со лекар.
Што мислите за резлутативе?Пробуваме за бебе 6 месеци.
Добро, значи си се обидела кај двајца. Тоа е веќе нешто. Важи, ќе побарам да видам што има. Ќе ти пишам во текот на неделава.
Separate names with a comma.