Поише ме загрижува фактот што се пронаоѓаат вака самите, очигледно им смета тоа што укажуваме колку е лошо да имаш нетолеранција кон нешто невино и...
Блазе си ти, стварно пуштиле срце, мене ми е 10ти јуни термин, ми дадоа боледување до 26 април (иако од Чаир предложија 1 месец, односно до 20...
Ја изгледав и океј ми беше. Ништо wow, ама океј. Малце со сила им беше глумата, али ај се простува. А и малце сум фрустрирана што не разбирам што се...
15 месеци.
Синоќа пиев магнезиум бисглицинат, од тоа пак, 3 часа имав грчеви во матка
Колку изнесува породилното отсуство во МК за близнаци? 18 месеци или 15 месеци?
Ми стигна пепер спреј гледам рок на траење уште 2 месеци (facepalm) како продаваат вака средство за смоодбрана со толку краток рок, пред истек ми го...
Психологија. Мачката е независно животно над кое што немаш контрола, можеш да го сакаш ако имаш љубов во себе. (безусловна) И не извртувај реченици...
Мајки што сте возачи, дали се возите сами во кола со бебето? Леле јас не се чувствувам сигурна да се нафатам, не знам што да направам ако почне да...
Повелете каталог на Сакам Книги. Имаат понудено навистина солидни попусти, и воедно за сметка над 1500 денари следи книга подарок. [ATTACH] Исто...
Женски, од која аптека во Косово или Србија сте набавиле мериоферт и фостимон за поефтино?
[ATTACH] [ATTACH]
Не може никој да не е крив. Зашто се 10 години заедно и зашто од чиста мира му текнува на некој или на двајцата од нив дека не се еден за друг?...
Мислев дека е јак на вкус/мирис, затоа.
Прво, смирено. Сѐ се средува, и повеќе штета ќе направиш со стресот. Бројката е навистина висока, и едната и другата (во бременост гликемијата на...
Да празни се само со печат ама фискалната сметка е прикачена на самата сметкопотврда.До сега поднесено неколку пати за рефундација не правеле...
[ATTACH]
Како бебешка пудра е, го тапкаш на скалпот, откако ќе отстои кратко го растресуваш. Го има кај нас, во тоа дм кај што го купувам обично стои на...
Јас го користев, одличен е , јас на раце нанесував па на коса
што се деси со неа? Не се продава веќе? Јас не ја користев редовно ама ја земав некогаш беше лесна
Separate names with a comma.