Fala
Успори време, ме плашиш со која брзина ми го кратиш животов. Уште многу планови и спомени што чекаат, луѓе кои сакам да ги имам уште долго покрај...
Се породив вчера во 37ма недела, три недели пред терминот :* Душичка моја, 2740g се роди со крварење и итен царски рез, ме преплаши душичка :*:l:
Се породив вчера во 37ма недела. 2740 g е тешко ❤️
иста слика, по 10 пати во ден кажува како правам погрешно и како треба.. немам ни волја да кажувам примери од што знам колку ќе се изнервирам....
Буквално. Жртва со доживотни физички и психички последици. Едно е да си го браниш клиентот, ова со овој простачки речник не е тоа.
Се плаќа?
Zdravo,ve molam za sovet imam ekstrasistoli koj gi cuvstvuvam koga sedam mi se pojavuvaat okolu 2 ili 4 casot popladne edna esktrasistola a druga mi...
Излегов од најголемата депресија во моментот кога престанав да чувам у себе доста работи и излегов од плакар пред одбран круг на луѓе, истите оние...
Изгледа nowadays најтешко е да кажеш извини, згрешив, моја грешка... А тоа е па најмалце што може да се направи а и тоа им е тешко.
Пробај со сапунот за флеки Денк мит. Или со спрејот за флеки. Сите флеки ги имаат извадено.
Нас ни таква опција не ни дадоа. Ги изнамоливме да ги платиме колку треба за до горе, јок. Најлош однос со клиенти до сега од било кој салон за...
Ne se nerviraj zaludno e veruj, mora nekoj da bide sebicen so misli samo na sebe i jas iam takvi vo familijata ti go kazuam od iskustvo. No veruj...
Bidi kako prirodata i najloshoto da ti go pravat sami da se zagaduvaat .
Не знам дали да плачам или да се смеам. :D Имаме динамични бебиња... И јас чекам кога ќе падне од спална, само мрда, се врти, се движи, за секунда сè...
Да дечкото со точакот не е во право, може да собере некого по удолниците двајцата да се утепаат па и поише души. Па уште снима као он да е у право е....
Јас купувам од Њујоркер. Не се памучни.
Леле сега сфатив и јас дека немам слика со детево. ццц сите ги сликам да имаат спомен, а мајката неколку селфија и тоа каква сум ко разбијач. Коса у...
Separate names with a comma.