Здраво, Дали некоја членка знае каде можам да ја најдам инјекцијата Tevagrastim во Штип/Кочани или околината?
На 3 недели и 1 ден, по препорака од педијатар од Плодност, започнавме со Babytol Coli поради грчеви и некакање неколку дена. Бебето е исклучиво на...
Не реков дека е проблем, сакам да пофалам позитивен пример. Ете на 22 години некој работи како тие што имаат 20 години искуство. Сопки не може да му...
[MEDIA]
Од каде купувате Ergobaby носилки? Цело време ми излегуваше Oxymammy.mk , но сега приметив дека немаат никакви податоци за контакт и баш ми е...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ти благодарам
Така е, како што е во речникот. Суров се употребува и за некој немилосрден и за нешто живо, необработено. Оттаму потекнува и зборот суровина. Сиров...
41 620
Здраво.Колку е цената за абортус во државна болница во Прилеп?
Добив :*: [ATTACH]
Не, рачен
И ние почнуваме од мај со Бронховаксом и Изопринозин… па ќе видиме
Ми треба една консултација, цел живот во мојата глава зборот суров е суров-лош, а сиров како незготвено,живо. Ми треба точен факт на темата....
41.619
што е со веста дека на мастер запишувале луѓе без додипломски? дали е ова реално и дали има некој повеќе инфо???
@Tanjamm Најдобро е превентивно да го натепате :*:
Дека Кина се обидела да ги истреби сите врапчиња За време на Големиот скок напред, за време на Мао Це Тунг, била донесена одлука да се отстранат...
Дали ти дадоа кафе или чај од ЧР? Си им била причина да бидат зафатени некое време и да си ја заработат платата, неблагодарно од нив ако не те...
Автоматик ?
Separate names with a comma.