[ATTACH]
Lele dajboze i kaj mene neka bide vaka barem do kaj 7 da pospiva stvarno e prerano 06h nemame sto da pravime sabajle mi stana vo 05.45 nikogas ne se...
Ќерка ми беше така со станувањето рано, јас пробував покасно да ја успивам и џабе па си се имав помирено дека спие од 19 до 5 (секако со неколку...
@Mrs. right Доа ќе ти ја тргнат. :u:
Која е цената кај Вероника, ја следам и некако доста мотивирачка ми е. Ти благодарам
Може како што кажа рајт да било нешто болно, имаа кучиња кои што имаат нешто проблем со мозокот, не знам што е точно, најчесто е кај оние питбули...
Беснило знаеш што е и кога последен пат бил детектиран во МК, особено во град? Не е поентата дали напаѓа куче со или без причина. Но, може да...
@mekotel92 моето дете е родено во Јануари (првата недела од Јануари) и тргнато на 5 и 9 месеци во школо. Внука ми е родена крај на Јануари и појде...
Не беше за игра сакаше мене да ме касне ама јас некако се справив со позицијата како стоев и само што ја тргнав раката сопственикот го касна наместо...
Ако се чопор подобро што подалеку од нив, особено сега кога се парат, си бранат територија. Ако мора да поминеш не им оди пред нос, помини од другата...
[ATTACH] [ATTACH]
Стварно, отсекогаш не сум му ја разбрирала психава на луѓево што сами почнуваат да си зборуваат. "Леле, аман веќе од ова, од она. " " Јас вака,...
Не сите, само болните.
Значи непредвидливи се.
Абе читаш шо зборам? Беснило може, може болно е нешо, лудило го фатило. Дијагнози се у прашање. Таквите кучиња се успиваат и тоа е тоа.
Зашто го нападна сопственикот во мојот случај според тебе?
А као чоек не напаѓа без причина :drunk: Сети се на мажите. Уствари има причина - психопати се. Поодвратен ѕвер од чоек не постои. Заебана генетика...
Само што го ставив на полнач :D Имаш ли куче?
Не Донер?
Separate names with a comma.