Devojki da ve prasam koj vitamini., suplementi ,apcinja gi piete za podobruvanje na plodnosta ,pogotovo za spremanje za invitro?Od doktor mi e...
Не мила, матичниот ти дава упат за на ГАК Скопје или приватно си одеш сама во приватните болници...
Здраво, јас имам успешен трансфер на три дневен ембрион. Немав никакви симптоми на почетокот,после позитивен тест почнав да чуствувам...
инсеминација ја прави матичниот гинеколог или?
@Maja12. Тоа однесување не е нормално за маж од 32 години, се подразбира дека си планирала нешто сериозно сепак се работи за врска од 4 години но тој...
Ако убаво те разбрав, ако не сакаш воопшто да доиш најдобро земи си таблети Достинекс( консултирај гинеколог ) се пијат по шема, не знам на Гак дали...
Повели :) [ATTACH] Повелете и саемски каталог на Арс Ламина
Јас ваква флека со ништо не успеав да извадам, пробував и рачно и машински, со повеќе средства против флеки. Уште на хемиско не сум пробала....
Супер, уште едно прашање од мене, пошто прочитав пред брзо дека ќе има за сите родилки...даваат ли епидурална на ГАК, треба да побараш или ти следи...
И јас сум Нила фан ,преубав ми е а на зезанција го земав на акција нешто беше. Со првото користев од нашиот и на 1.5 г фати уртикарија и тогаш ме...
Ти пишав :*:
Здраво, и јас дојдов за темата јануарски првачиња:). Ќерка ми е родена јануари 2021 и искрено многу се мислев цела година што да правиме кога ќе...
Мајки здраво, имам едно прашање во врска со украсувањето за крштевка, па вашето мислење ќе ми значи :) Се мислам, дали украсувањето да биде само...
Колку ќе биде влез ?
Здраво, дали некој знае како точно се пресметува просекот за плати, на 12 полни месеци? Сакам првата недела од јули да ми биде боледување па потоа да...
Мајки, детето фати сипаници пред 3 недели. Веќе почнаа да паѓаат засушените корузи, на лицето некои останаа како мали дупчиња. Страв ми е да не му...
Јас го користам прашкастиот детергент на Фрош уште од првиот ден. Ќерка ми е година ипол и уште со него перам, дури и наши алишта. Препрепредобар!...
Здраво девојки, Дали некоја од вас со успешен трансфер на 3 дневен ембрион имала некакви симптоми? Мене ми е денес 7ми ден од трансферот и буквално...
[ATTACH]макарони од хељда со домашно салце и печурки
[ATTACH]
Separate names with a comma.