Повели: На 10 кралски урми им се вади семката и се редат на чинија така отворени и малку стиснати/израмнети. 200г бадемово брашно се меша со 100г...
Да, Милион лета на Павле беше најдобра ама како што изгледа тралалајката на Лара ќе биде најслушана меѓу двата фестивали. Барем Писмо на Јанг Дади...
Ајде бе нека потврдат дека сме домаќини. :/ Мислам дека најверојатно тоа ќе го сторат на прес конференција за време на Евровизијата во мај ама...
Дојдовме на одмор, најмногу заради неа. Детски хотел, со игралишта, на море на јадран со нели со борови дрвја за здравје. На најубаво место што во...
Поминаа неколку години и време е за мало надополнување: 2023 Барбара Поповиќ - Ватрена 2024 Слаткаристика и Next Time - Океани 2025 Слаткаристика и...
Здраво девојки сакам да прашам дали некој има правено хистероскопија на 14-та ден од циклус, од втора ден примам Микрогинон.
Во општина ќе прашаш дали на таа локација е дозволена таква дејност според ДУП/ГУП, дали е потребно одобрение за пренамена, услови за бучава, отпадни...
Ние ќе правиме исто мала крштевка ко вас, јас имам тема и купено салфетки, картички, чоколатца, плус се договорив за балони и позадина за сликање....
:l: [MEDIA]
Ништо. Батали. :worried:
Имам долгорочен проблем со бебе… Веќе два месеци е со секрет, два месеци правевме инхалации и вентолин и ипратом и будењонид и дете пак крчи. Вчера...
Thanks, ja najdov na insta ke i pisam stom go ubedam mm :)))
@Gosh Еве тука на Фемина вестите, врти од претходната страна :D
Дали некој/а има правено натална карта кај Снежана Миленкоска Петкас?
Кој број носи? Ама кажи ми само те молам во оние броеви М, С, Л.
Значи не ти доаѓа умот.. ем те предупредиле, ти кажале кој се последиците и ти пак по свое.. епа сега извини ама сама си виновна..
На кои вести те имало?^_^
цело време рикаше внатре :rofl: неподнослива е станата, а многу беше мирна додека не откри дека може да стои на нозе :rofl:
Добар ден ,читам ама ретко пишувам бидејќи сама на себе си здосадив со жалење. Бебе со конјунктивит, јас уште малку на неплатен многу се мислам како...
Сум згрешила, 1 год ќе полни мојата :)
Separate names with a comma.