Фала ти, видов и јас пред малку. И баш се израдував, таман да си ги докупам поновите. :party:
@Maelina јас да се надоврзам, јас би ти ги препорачала Апивита кремите за лице со фактор , bee sun dry touch одлична е или на loreal со нијацинамид...
Здраво женски. Јас сум нова на форумов. Аплицирав вчера за ваучер на 22.04, за колку време сте добиле одговор односно одобрување за ваучер и за колку...
И општо во животот.
Здраво, Каде се бара мислење од трансфузиолог? Инаку испитував во иститутот за трансфузиологија. Упат треба ли? Кои доктори се таму во кој термин...
Дали се продадени?
Хеликобактери е, црпто ти е мирно.
41.628
Здраво. Понудете бебешка облека со етикета, за женско, 0-24м, во ЛП или тука, сеедно.
Може некој да ми каже која е разликата меѓу пампеесиве и кој е подобар?[ATTACH]
Точно е дека многу жени остануваат свесно со насилниците. Искрено, не знам колку на таквите може да им се помогне. За да помогнеш некому треба и тој...
Знае ли некоја да ми објасни и ова, матичната ми вика имам бактерија у желудникот , почна да ми пише терапија јас и реков не сакам , нема да ја пијам...
Ве молам за број од костадинка од прилеп
Cena
Верувам, ама не знам дали е механизам од типот "ќе се смени". Некако језа ме пролази кога рече женава дека мажот не рекол не на идејата за второ...
Од секогаш имала стил Каролина,сега не знам дали позади неа стои некој стилист или не,има прекрасна линија на телото.
Мене ме интересира што ти значи "не можам да чекам 10 години"? Што мислиш дека чекаш, или треба да чекаш? Без полемика, само љубопитство. Јас некаде...
Ништо не сум пиела досега, ги носев на интерниот денес ми вика добри се резултатите за тироиднота Јас заради тие цисти што ми најдоа ме пратија да...
@Mishela ,еве што објавија сега[ATTACH]
Аууу пред неколку години беше нашево. Не ми текнува за извод. Знам една папка од Просветно дело ја земав. Дел внатре матичен лекар пополнуваше....
Separate names with a comma.