..секогаш сум се прашувала дали алиштата се од некои мртовци (најсериозно ова). Некаков чуден, застојан мирис се осеќал.
Жал ми е за искуството. Некои доктори знаат да бидат доста нечуствителни во вакви ситуации… Ако не ти е проблем да споделиш, кај кој доктор беше?
Најдобриот фактор ever за комбинирана и чувствителна кожа како мојата. Одкога го купив пудра не сум ставила.
Не знам која да го поставам прашањето па затоа тука пишувам...извесно време во зградата лак што живеам има некоја миризба, и сега веќе ептен се осеќа...
Заедно во мислите, како заедно на погреб..? Невкусен слоган за ваков пролетен саем. Нефункционален пристап до страна, па како тоа се спремни за...
i jas denes pisav mi kazaa vo tekot na slednata nedela :drunk:
За апартмани
Исто го чекав може пола саат за 3тата иуи кога ја правевме ама тоа е... Дај боже сите да имаме успех, другото се заборава.
:coffee:|(|(|(|(|(:coffee:
[MEDIA]
Devojki jas da spodelam neubavo iskustvo od sistina. Posle 4 neuspeshni ifv, vcera bev na kontrola i Dr. mj rece se e dobro ama da probazh da si ja...
Алат без занает :wasntme:
Леле продавницава колку ми беше омилена на времето кога бев 40 кг со се кревет. Секогаш за ситни пари си наоѓав убави работи во бројче xxs :rofl:
Да Пастрмајлија?
Премногу се емотивни тие деца :l:. Еве го моево и сега за се нешто плаче, што за други, што за него, што за светот околу него :D. Тоа е мајка, да се...
41.631
Можам Дали можеш да прајш ѕвезда?
31
Имам Имаш ли 100€? :D
41 630
Separate names with a comma.