[ATTACH]
Awww krzneni cvekjenca :inlove:[ATTACH]
Значи според тебе, сериозен маж мора да сака брак затоа што тоа е единствениот начин да ти докаже апсолутна (?) љубов и доверба? Колку години имаш...
Nemam Imas li bela lenena kosula
Kiki душо во тој момент и јас би се налутила многу но во друг случај добро ти рекол после 4 ифв зошто да те мачи и да ти земе пари кога знае дека со...
Имам Имаш ли црвена кошула?
Zavisi kade, na vegja mi e sexy ali premnogu ako ima 5 10 e ama Ima tetovazi:inlove:
Немам. Имаш ли трпение?
Колку е од сесија?
Јас верувам дека после било какво искуство, секоја девојка/жена знае што (не) сака. И ако пред неа стои „силен“ пол што не знае што сака и/или не...
Немам Имаш ли долги нокти?
1 10 e ама има ногу пирсови ставено
Ако бракот го сведувате на "парче хартија", тогаш зошто е тешко да се потпиши тоа "обично парче хартија"? ¯\_(ツ)_/¯ За мене значи многу повеќе, значи...
Да, тие пополнуваат електронски и тебе ти даваат плус предлог. Еве што друго треба:...
Е, амин... тоа зборам. А бракот, листот е небитен, туку намерите. Чекање, чекање, живеење одделно и на крај тој со друга се одлучува а тебе ти...
А кој ви брани да живеете заедно ако не сте венчани на хартија?
Тоа е друго. Да те влече за нос секако дека не смее да се толерира. Го глеаш дали е или не е спремен, не може да се сокрие тоа. Членката збори за...
Точно. Ќе живееш одделно со партнерот или ќе го чекаш со години да се одлучува дали е спремен? @Abel не се разбираме. Ај одново. Ти ја сфаќам...
Vi blagodaram, a za rezultat za kolku vreme go izdavaat
Имам Имаш ли жолт фустан?
Separate names with a comma.