Прво да те прашам како тргнавте ноќни подои? Едно време се успиваше само што ќе го земам сега пск додека не дадам да цица не заспива? За 3 дена сме...
На сестра ми малата ја запишаа со ревакцина. И бараа потврда за примени сите вакцини и ревакцини. Ја ревакцинираше лани во април за во мај да земе...
Мојата легнува 19, 19:30 и најчесто станува во 6:30 или 7 сабајле. Ама на пример денес дете стана во 5. Агу, аге, ееееее, гууууу и така прва дремка...
Имајќи предвид дека знам како „работеше„ дотичниот крадоначалник, многу е важно кој е инвеститор. Истиот „господин„ ја уништи општинава, имаше еден...
Ти благодарам на одговорот и на споделеното искуство❤️. Ние планиравме трето порано, но желбата некако ни се изгуби поради обврските и како што...
[ATTACH]
Анкетата е поставена.
Ти благодарам за одговорот, да хидросалпинг е, не сум правела ништо такво до сега, иначе да и за инвито е работата ама и тоа колку ќе успее незнам и...
СПД се на власт? Предлозите им се (facepalm) Многу убаво. Азилантите нека се котат како зајци, а ние ќе работиме како коњи (facepalm) Јас уште не...
Морген . Кафе со друг засладувач , место бел шеќер .. и ете изгледа дека и кафе нема да пијам толку многу. :x Оваа недела ја поминав на лекари ,...
Ми се прилоши од ова шо го пиша, не бев запознаена ама нас се не фаќа. Со други зборови врти сучи само за даноци ќе им работам. Може најдобро е да си...
Здраво Фелимена. Дали направи Хсг? Јајовод со загадена течност? Мисли на хидросалпинкс? Тоа не преминува во канцер ама е проблем за одржување на...
При крај си? Како одминуваат неделите помалку растат, тоа е нормално. Затоа има термински бебиња од 2.5 па до 4 кила. Моето поголемо детенце од 36...
Од една страна велиш тешко ти е, го сонуваш бившиот и ред други работи а од друга страна велиш дали да идеш на дејт, и после се чудиш зошто ти велат...
Здраво веќе сигурно 8 години носам нешто до левиот јајник што сите во Скопје го третираа како циста, сега бев кај Таше во Плодност рече дека е...
Пратите ли политика во Германија и како ви се допаѓаат новите предлози за промени? Здравствено сакаат да укинат жената да е осигурана преку мажот,...
Мојот е 10 ипол месеци незнам веќе колку станува , се дрогирам од кафе.И само се надевам дека нема да трае до 3 години .
Separate names with a comma.