Bdelloid rotifers се микроскопски животни кои живеат во слатки води и немаат машки единки (барем не се откриени). Женките се размножуваат исклучиво...
Здраво, дали има субвенции од владата за купи куќа купи стан? Ви благодарам!
Моево 3 месеци,заспива накај 12 навечер и спие до 11 другиот ден,станува два пати за млеко,пробав накај 9 да го будам за да легнува навечер порано,...
Па да можеш да прашаш дали изработуваат такви,има и на фб да пребараш баш некои што само тоа изработуваат... Иначе во Џамбо сум видела,види може таму...
А тоа кој го изработува? Можеби тие што прават кутивчиња за во градинка?
Пињата се вика :)
Како се вика тоа што децата го удираат и од него паѓаат бонбони? На ќерка ми и се допадна тоа сакам и на неа да и направам.
Зависи. Јас во смени одев, имаше денови кога детето немаше кој да ми го чува. Може во неделата 2 дена да возев па после една недела пак. Ама не возев...
6месеци од денот на ет,треба да поминат,и се доставуваат истите документи плус негативната бета од неуспешниот ет .
@evinaevina8 Во што ви се состои врската? Дали се труди околу тебе? Се труди да те запозне? :pizza:
Ова го потпишувам и јас. Ќере обожаваше во количката на внука ми. Јас буткај празна количка и неа во раце. И најјакото е дека со другарка и, имаат...
Епа не е тогаш тип што комуницира на чет. Имав порано случај, многу кратки одговори или seen, а во живо уста не му престанува.
Здраво, Имав прво неуспешно инвитро трансвер на 09.03 , па сега треба да правам хистероскопија па потоа здравје трансвер бидејќи имам два замрзнати...
Ти смета нешто од составот, види што им е заедничко и би требало да дознаеш што е.
Одлика на квалитетна врска е да можете да зборувате за било која тема која ве засега. Ако не можеш да разговараш слободно... квалитетна ли е таа...
Во живо не можам да дојдам до муабет, само он зборува.
Хаххаха баш така, да бидат како е
@evinaevina8 Не бараш премногу, бараш конзистентност, што е минмум. Неговото е класично push & pull, што значи или е avoidant тип или не е толку...
Затоа ако треба да се видите во 7, закажи им во 6 и пол за да се точни во 7 :D Барем јас така правам, сфатив дека некои навики не се менуваат и не...
Зошто од сите сериуми ми се вцрвенува кожата и ме пецка
Separate names with a comma.