Дали може добро да испадне со мали урми, имам многу останато, треба да ги искористам пред да скиснат?
Уфф не да лета времево, ме плаши дека утре ќе ми рече мамо јас ќе се мажам :rofl: инаку и јас многу често седам ја гледам и викам ова никогаш нема да...
Ранчиња има во просветно дело
Имам две колички нејќе госпоѓицата ;(
Јас доплатив за крвна слика после пораѓај бидејќи бев многу бледа и докторката рече да ми направат. Таа крвна слика што е пред пораѓај не се доплаќа....
Али страшно колку е лесно да ти хакне некој профил буквално секој ден некој седи на фемина и бара неактивни профили да ги хакне и да спамира кој знае...
И ние се сме си болни. Секој месец со температура. Носот две недели и тече. Ниско и е железото и и давам капки Малтофер од Бугарија ги земам. Па ќе...
Максим и Мартин Давид и Дарин Леон и Лука Ведран и Веран Едниот пар ги има моја другарка :) преслатки :l::l:
Како да го поместам тоа станување во 5 часот. Уште е темно надвор. Барем 6 да станува. Сум пробала покасно да ја заспијам пак исто. Многу време вака...
Potidea Palace
Енци менци, ги купив наочарите на 3месеци уште ги носи 10ипол е
Ѓорче
Фала ти, 4м откако секојдневно стерилизирам се, мислев да не има некоја поедноставна метода, но чим нема ќе издржам тоа е
На сите три теста гледам многу бледа линија, стискам палци да отемни. (fingers)
Шпанска серија во продукција на HBО. Тема на серијата е секојдневното битисување и страдање на две семејства за време на конфронтацијата помеѓу...
Инсталирај си “Bye Bye Google AI Extensions“ и ќе ти заврши работа. Прочитај тука. https://www.tomshardware.com/how-to/block-google-ai-overviews
[ATTACH]
Јас не мачкав ништо на почеток, потоа почна да му се суши кожата и ставав Бејбилав лосион. Откако се појави атопичниот дерматит мачкам само после...
Јас на 34 го родив третото,првово има 13 год второто 9 год и малово 3 месеци.Нас ни беше планирано исто порано и баш коа реков ајде тоа е не се фаќа...
Separate names with a comma.