Јас сум ист, толку многу ми е живчано чатање што неможам да поднесам, и враќам со најкратки одговори, а во живо и по тел, гинис во зборење нека пишат...
Премногу,претараа
Не сака ни пасирано односно со текстура, баш си сака блендирано А како ги јаде лино смоките и плазмата не знам ете и портокал знае да си шмука така...
Јас кога возев, некогаш и по еднаш неделно возев, некогаш два пати, некои недели воопшто не возев. Часовите ги почнав во март, а ги завршив во јуни...
На бебето на лицето му излегоа вакви црвени топчиња. Некој совет ако имал слични од што може да се и како сте ги третирале. Има сува кожа. Ќе го...
Да, околу 220 евра месечно. Освен ако немаш дома дете под 6 години. Плус сплитинг ако се укине, маж ти нема да може да е веќе класа 3, тоа се плус...
Ама не сум јас ставен за контакт никаде. Тоа го проверив и самите ми го потврдија.
[ATTACH] Појадок во недела....
Да, јас често си менувам во рецепти, кога немам кралски, си користам од другите. Само ќе бидат помали колачињата и ќе има "фил" за повеќе урми (барем...
[ATTACH]
За вит Ц пробај го на Nakomi
Вирус ли има ваков, ова само тт, без други симптоми? У глобала е 37.7 ама стига и до 38.2
[MEDIA]
Ако тоа е најдобро за твоето ментално здравје, тоа направи го. Одмори, ако имаш нешто пари заштедено на страна оди прошетај, рехабилитирај се малце и...
Изгледа заби се, се трие со јазикот долу и со прстето, со вилицата цело време штрака. Освен темп нема ништо друго, крвната слика два дена супер, не...
Има во џамбо готови да се купат, може има и во други продавници за играчки
Пињата
Дали може добро да испадне со мали урми, имам многу останато, треба да ги искористам пред да скиснат?
Separate names with a comma.