Project X Тинејџери се очајни за средношколкса слава и приредуваат забава во домот на Томас, за неговиот роденден, додека неговите не се дома за...
Си ги сакам тие со пиперка или со бадемче на средина :rofl: :rofl: :rofl:
Немам Имаш ли момче ? :)
http://www.youtube.com/watch?v=IHM6FKdU ... ure=relmfu :inlove:
КАКО ДА СТАНЕШ ПОПУЛАРЕН НА ФЕМИНА 1. Напиши некоја сентиментална приказна( не е важно дали е љубовна или семејна, битно е да ги расплачиш сите). 2....
Јас после одмор си ја скратив косата повеќе од обично. Многу ми беше оштетена и сега пак ми е зошто на врвовите ми е плава( од шатирањето), а на...
Понекогаш многу и се восхитувам на баба ми заради тоа што е вистински борец. Ете ќе ви раскажам што направила во Охрид кога беше пред некоја недела....
mia9184 Sara123 Snowwhite8 lovelife DAngel :* :*
Сладолед :inlove:
Не сакам јас со никој да се расправам тука и не може никој да ме навреди ако ми рече слаба си коска си или не знам што си. Си се сакам таква слаба бе...
Женски распоредувањето по групи се врши според бројот на индекси или според азбучен ред или тоа е индивидуално за секој факултет. Мене конкретно за...
Хахахахахах Маги извини ама денес баш таквите имаме предност. Ким Кардашијан ви е утеха, ама залудно ви е смета салото и целулитот. Подобро рамна...
|(
Зошто немаш аватар? :?:
Барби мачкај ги со павловиќева маст секој ден по три пати, по една недела ќе видиш дека ќе почнат да ти растат нормално. Јас од матурата едвај си ги...
Јарец Кај јарецот морате да поминете низ тестови и проверки за да му бидете пријател. Кога ќе побарате помош од него, тој ќе биде многу срдечен и...
Денес ќе си уживам заедно со Елвис Присли. Сите денови се исти, ништо посебно не се случува и нема да се случува. Навистина треба посериозно да си ја...
Темата е сакам да кажам, а не сакам да постирам слика со букви. Ви се молам да пишувате, а не да прикачувате слики :) . Како и да е СДК дека денес...
Не е пристојно :)
Кај сте ле женски. Гледам многу расприкажани некако :*
Separate names with a comma.