Кока Кола :drunk:
Кој ќе излегувал сега на жешкото... сега ли најдовте да се договорите во овај пекол :^) Што да кажам јас... дома ми е многу досадно и многу осамено...
:^) нема ричиново масло има рицинусово и може да се купи од аптека или од некој поголем супер маркет. Не ви препорачувам со масла да си ги мачкате...
Јас секој ден си пијам зелен чај и пред една недела се вратив од одмор. Вчера се истрижав. Косата во принцип брзо ми расти без да користам витамини...
Време е за вечер со другарка ми и нејзиниот како да го наречам љубител ли или мувач па како сака нека е хахаха :lol: :lol: :lol: . Одамна не сум...
Зависи каков материјал ти е фустанчето. Ако е некој посвечен( сатен, ликра) не би изгледало убаво со ниски балетанки. Ако може да го носиш денски...
Оди во аптека и побарај таму. Ако не ти даваат добро замоли ги зошто таквите кутивчиња ги пуштаат во голема количина во поголемите фармацевтски...
Со пуштена коса ама цела ја станавам над перница за да не ми се прекрши наредниот ден. Порано спиев со фатена ама почна многу главата да ме боли и...
Јас сум единственото живо суштество што го има талентот да се разболи на +50. На одмор бев болна, кашлав ми тешече носот. Кога стигнав тука си реков...
Во последно време воопшто не ја посетувам. Не дека не сакам да читам или нешто слично, ама библиотекарките и библиотекарите имаат многу груб и...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Хахахахахаххаах е стварно ме изнасмеа :rofl: :rofl: :rofl:. Баба ти најзакон е :* Да не бидам оф топик. СДК дека многу се израдував што конечно...
Кршење на ноктите на нозете Ставај си крем против кршење на ноктите и лак против кршење. Пиј од пивскиот квасец редовно и внесувај храна што содржи...
Нека си има влакна на рацете и нозете, ама ако има на грбот на стомакот или на градите иууууууу :puke: :puke: :puke: одма трн оф. Не сакам...
Што ви се пие во моментов ? Coca cola :inlove:
Знаеш како викаат, секој со вкусот, а очигледно повеќето го немаат 8)
Да има автобусчиња по 1 евро 1 и 30. Има на утро мислам во 10 часот. Не е многу далеку. Најмногу пола час возење со автобус. :) :)
:up: сеедно ми е дали таму ќе поплнам или електронски
Те молам постирај. И јас имам неколку блузиња ќе ги постирам хахаха :*
Хахахахахах се што имав да кажам за неа кажав во претходните постови во оваа тема. Хахахааха очигледно не си слушнала за битолски акцент и да...
Separate names with a comma.