Па и не знам баш дали е за во оваа тема ама ај. Има теми за објавување секакви слики, од шминка до нокти и што сме си купиле, океј... Ама објавување...
Не Дали можеш да не јадеш ништо цел ден?
Како анимирате бебе од 4 ипол 5 месеци? И ставив денес вода со пајчиња да и плутаат да ги фаќа, ќе се удавеше во тањирот. Ја потпрев на перница за...
Првата е околу 10-10:30 до кај 12 да речам. После во 3 најкасно 3 ипол заспива по втор пат. Во 19:50 ја легнувам и до 20:00 е веќе заспана. Кога...
Да не ве плашам ама кај нас само полошо и полошо стануваше од 8м навака. Имаше некој фин период на 11м кога веќе научи стабилно да се исправа и да...
Нема поубав душевен мир од тоа кога ќе се разбудиш наутро додека се уште е се тивко и мирно, додека нема раздвиженост и се слуша само пеењето на...
Па нема лошо кога ја носи затоа што е тешка, значи не станува збор за помош туку за генеричко однесување затоа што интернетот вика така. Мала ташна...
Значи допрва ме чека со неспиењето… Моето сега наполни 8 месеци и сто пати почна да се буди навечер. Дека спие на меше одма се буди и почнува да...
Така се кажува, многу доцнат, јас имам земено стан таму и веќе 3 години доцнат. Затоа прашувам дали има некој земно
Детево во саботата крена температура 37,8 за брзо и се качи на 38.7 и дадов сируп? Се спушти и креваше пак на 6.5 часа. Не одеше премногу освен ноќта...
Истооо… дур спие се исправа да лази. И пресмешно ми беше синојка само што заспа се сврте на грб и мафта демек чаоо хахаха (facepalm):rofl:
Каде да си купам добри градници а да не чинат цело богатство? Сара Фешн не ме бендисуваат...
Zdravo Reni. I jas sum isti slucaj kako tebe. I ja imas podrskata od mene :l:
Моето сега наполни 8 месеци и се бориме со дремките… две дремки не му се доволни и преморен е, а со три дремки после навечер касно заспива. Првата...
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH]
]:) Збесната е деновиве, лудила. Само надвор во кенгур или во количка некое време да не трчам по неа да не се излупа негде тоа ми е спасот
Еве пред некој ден скапира дека може на делот од брачниот кревет што ни е кај главите да се исправа и со замижани очи тоа го правеше ко неарна во 2-3...
Uriage Bariesun 50+, предобра, одма се впива.
Separate names with a comma.