Принцезата почнува полека да се заљубува во Сулејманчо или мене така ми се чини :lol: :lol:
Леле ги имам пиено, многу ми се спиеше од нив не можев воопшто да учам... по цели денови како замаена бев фала сепак :*
Женски дали некоја од вас има пиено некои апчиња за синуси или било каков вид на таблети :worried: многу ми е лошо, осеќам главоболка и болка кај...
Хааа Хурем ќе го отруела Ибрахим... мрш дебела една :^) Лео ти требаше да го натераш да си оди, Ихрахим само добро те испровоцира. Навистина ми е...
Лелеее :worried: а ќе роди друго... ќе имаат ли деца со Ибрахим, или Нигер ќе ја има таа чест :D
http://www.youtube.com/watch?v=bsiaAOMjOMM :* :*
Епа очигледно не им било жал. Секоја жена сакала својот син да ја добие таа власт... страшно нешто само за власт и моќ да се мислело :x
Секоја чест на девојките кои можат за се да му се доверат на нивните мајки... јас искрено не можам. Со мајка ми не сум поврзана воопшто. Баба ми ме...
Долго време се нема пле***то Хатиџе и можеби заради тоа така изреагирала еее хормоните што прават, па онаа Хурем колнење како стара некоја.... немој...
Ќе има една од главните улоги :lol: ќе го видиш вечер кафеави очи, брадулче и сексапил 3 во 1 ххахахааха :rofl:
Леле каков е новиот глумец :lol: што ќе беше она сексуално суштество ... причина плус да се гледа серијата :inlove:
Хахаха па нека не се нервира таа по толку :rofl: паѓа многу на провокации, а Моника Тереза позната како Шехрезад мене сношти преубава ми беше :)
Лео сам си го бараше .... :worried:
Да да добро си сфатила :)
Тоа е животот, мора еден ден да умреш :)
Кога мразиш некој нема добар, лош... лош ќе си па што сака нека е ... а јас да бев на местото на Ибрахим ќе му кажев на султанот, уште полоша ќе...
Чувството кога подарокот за роденден го добиваш по еден месец и 6 дена вечерта пред Св. Трифун... ама сепак подарок на место.. си знаел што сакам...
СП до сите што се сингл... до сите згодни лавици и лавови... без разлика што сме сами пак сме секси, згодни и убави :) :) :)
Таман сингл е сега само за мене хахаххаа :rofl: :rofl: :rofl: :*
Ама и Нигер опасна е хахаха. Кој би можел да му одолее на Ихрахим, знам јас да бев на нејзино место и што друго ќе се случеше во мојот сон хахаха...
Separate names with a comma.