Ова е стар тест и е европациска.
Со стеќа нека ви е. :l: Каде те запроси?
После машката млада популација ќе падне во депресија. :worried: Ќе станеме како во Украина. Гледаш таму што се случува, нема мажи, а девојки еден...
[MEDIA]
Како тебе ти одговара временски, нема правило. Дали некој има идено скоро кај Симонида Ремедика на втор скрининг, во 20та недела, ме интересира...
Јас искрено не гледам втора.Ова ми изгледа како предолго да си го чувала тестов и има некоја сенка од што е пожолтен
Ne mi se svigja bledava kako za posle 2 dena ;( livsane nemozam da najdam so se sluci ni vo betty ni eurofarm gi nema .....da kupam eden bi sejf...
Ништо од ова не е морално, се е ствар на договор. Шампањ таму да се отвара? :shake: Доволно е цвеќе, иако и тоа не би ич.
Имаш во Џамбо, Стружанка, Памук пале.. За тие креветчиња која димензија е? Постелнините се обично стандардна димензија 60х120, ако не најдеш помала...
Дали дозна од колку отвараат? :)
Од каде зимате непропусливи подлоги ? И next to me креветчињата што им постилата над душечето ( не знам дали има чаршафче само со тие димензиии)
Можеби има посебна тема за проблемов ама не најдов. Детево 2ипол скоро има, после година дена веќе почна да одбива да јаде, и го препишувавме тоа на...
Цвеќе со пијалак и шампајнско за младите да наздрават.
Да задолжителна е. Кај нашиот педијатар за вакцина термин се дава од денска за утре. Не е исто како и за преглед. Како и да е, штом сте утре на...
Според тебе тие што посвојуваат деца не се родители? Мајка е таа што те израснала, не таа што само те родила. Камо среќа да може секој да си добие...
Нормално дека ми е жал, ама си имав таков проблем што не можев да се запрам никако до степен на екстремна прејаденост. Во тој случај прскање храна со...
Обично кај што се и останатите препарати за нега на стапала. Горе стојат на закачалчиња и има неколку типови. Мене најубава ми е двостраната, но...
WHAT????? :o :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Викаш функционира ова? Да пробам, ама знаеш шо, мене ми е жал да фрлам/уништам...
Добив Мерси бомбоњера на подарок и си реков ќе ја отворам да се заблажам. Ја отворив и еве веќе недела дена секој ден си земам по 1-2 чоколатчиња, ни...
На Конопка во Белина се добри кремите а не се поскапи од 500 ден.
Separate names with a comma.