Изморено и омалаксано :*
Добри карактеристики: Лојални, мислат на својата фамилија, работливи, посветени, чесни, бестрашни, амбициозни, решителни, лидери, одговорни,...
Немам плачено јас секогаш се воздржувам да не заплачам пред моите и ако плачам за тоа знае перницата и креветот ЛОЛ :lol:
Некаде во ноќта хахаахах се смеам некаде на прошетка најверојатно :rofl:
Вчера шетав по бутици( Теранова, Васидора, Ароу и Едвард) и има супер алишта и аксесоари од колекцијата есен-зима 2011/2012 е сега не се на попусти...
http://www.youtube.com/watch?v=rxdDIwVW ... r_embedded Се опседнав а Кристинна92 е виновна за тоа :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Јас имам ваков мобилен и многу си го сакам :inlove:
Сите љубители на македонската традиционална кујна и АЈВАР :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Можам да се пофалам дека Англискиот го зборувам перфектно и ми оставил впачаток уште како мала кога имав 6 години и си гледав цртани филмови. Шпански...
Аристократски тен природно сум бела па многу и ми викаат зошто си толку бела |( ( пфффф Едвард Кулен ми е татко можеби затоа ]:) ]:) ]:) ]:) )...
Ајвар помогнав колку толку :$
Па нема никаде освен ако не замолиш некој мајстор да ти направи по порачка или да си порачаш преку интернет :)
Beyonce the one and only..... Незаменлива и секогаш супер изгледа ;) нека зборуваат колку сакаат сите што не ја сакаат џабе им е, а уставри не знам...
Сакам да кажам... Готов е ајварот !!!! Хахахах сите што ви се јаде слободно кај мене на ајвар :$ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Јас сонував дека сум довила на грепка 1500 денари.... :?: ова стварно ако се случи супер хахаха :D :D
Скршивте огледало и што сега??? Не... ако имаш среќа ќе имаш секогаш :lol:
Зелено со кафеаво или пробај со различни нијанси на зелено потемни и посветли :) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg&ob=av3e
Сакам да кажам... Денес многу сум нервозна... на лева нога снатав :worried: ќе се испокарам со некој осеќам :@
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ ќе го јади некој
Separate names with a comma.