Поубав е енџел шер копија да си земеш копија е на камрах А овој еклер е бјанко лате.....
Феноменално :)
Нема да ти паметувам, само ќе ти пратам една виртуелна гушка. И сама си свесна дека детето во моментот забрзано учи нови вештини и нормално е...
Многу ми недостасува фирмава а и барам работа да знаеш:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ах изгледа не ме разбра:^)
Дали е нирмално бебе од 4м да спие само 9саати навечер?(и тоа со 3-4будења сме на два, два ипол саати веќе две недели) :) Имаше период од месец и...
Ќе се поправам - конзервативни земји што се палат на наталитет и семејни вредности. И да, во САД многу немаат саглам права жените. Истата држава што...
Дали може да се дава крв ако имам Хашимото?
Сабајлево се распаднав психички (па и физички) што саат време плачев и не можев да се смирам. Кај ми се смени детето во последниве 20тина дена толку...
Dali nekoa znae kade mozam da najdam Stich cetka elektricna za deca ,gledam tuka po stranive nasi ja nema ,dali nekoja ja ima poracano i od kade ?
Бевме на 2ка ама на 3ка сменивме од пред неколку месеци сега и со 3ка истото се случува..
Sekoj 30ti vo mesecot a broj nemam pobarajte ovde po forum
Vo red e no jas imam odeno kaj ovie sto za vas nemaat vrska i mi imaat pomognato taka da nemora da znaci ako vie ne ste zadovolni deka nema da sme i...
Земи поголем проток цуце. Може и тоа да е проблем. Мојата е на 3 од почеток зошто со 2 немаше сила да влече и 20 мл цицаше по 20 мин. Исто овој...
Фала за одговорот
Мојата од сам почеток е на 3 проток. Немаше сила да влеече. Еве ја скоро 5 месеци уште е на 3ка и ќе ја оставам додека не видам дека се мачи.
Имал ли некој искуство со крварење на хеморооди? Имам хеморооди неколку години, често знаат при голема нужда да крварат, здосадено ми е од сликата да...
Ликвидација по кратка постапка, а родителите доживотно на радна акција од јутра до сутра, нема што да се мисли тука, ко малце луѓе да има на...
[ATTACH] [ATTACH]
Nekoj da spodeli iskustvo kako magacioner?
Separate names with a comma.