Да, Никити ефтин смештај тешко. Затоа го предложив Неа Пори, таму се наоѓа за таа цена.
Колку имаш по договор работни дена во неделата, толку треба да ти минусираат. Ако работиш 5 - 5. Ако работиш 6 - 6. 7 нема никакви шанси и тоа е веќе...
Можеби е стара крв,можеби реакција на терапијата вагинална.Можеш веќе и да си направиш тест на 10ти ден
И јас сум на истата мисла, Мојава е со растечен нос (од градинка или вадење заби или двете хах) па не знам уште колку ќе и трае за да одиме на...
Се осеќам јако тролната бидејќи порачав нешто на Али што го немаше на Тему, и буквално по една недела се појави истото и на Тему дупло поевтино....
Зошто е тоа проблем? Ако си од дома уште подобро ќе ти биде, ќе си седнеш во 14 со кафенце, ќе си романтизираш малку работа од дома, и после во 22...
[MEDIA]
Dali nekoja od vas se bockala skoro so Suprefakt i koja cena e ?
Муабетов :D Boss makes a dollar, I make a dime. Thats why I poop on company time. :music:
Ти пишав ЛП
Дека кафето т.е кофеинот во него е токсин, затоа набрзо после пиење кафе тоа "протерува" бидејќи телото прави напори да го исфрли од организмот....
Проблемот е што сум втора смена од 14ч. Да,секако ќе зборнам. Фала ти :inlove:
Или Неа Потидеа, на втор крак е доста поскапо. Никити има се што бараат, Вурвуру нема ништо. Ама тешко ефтин смештај. И септември е скапо.
Зошто се враќа анксиозноста? Дали ти се случува и покрај земањето медикаменти, позитивно размислување или практикување на техники за смирување…...
Ама зошто побогу слушаш други луѓе, слушај се себеси како тебе ти одговара. Ако имаш опција да работиш од дома, работи си од дома и грижи си се за...
А ти како машко што бараш на „женскиот“ форум, што не си одиш таму кај мажите?
Здраво, 10ти ден од трансфер и сега на бришење имав малку кафеаво. Ставам Циклогест 400мг, сабајле и навечер. Малку ме фаќа страв
Дипломираат и одат во странство, но во држави кои не ги признаваат нашите дипломи или само делумно. Ги лажат блиските дека таму се директори или...
Шатци, Космо, Белодоре и ДМ не увезуваат фејковачи, кој знае што си гледала ти. Јаките парфеми Латафа па уште некој копија ќе им прави...
Маж ми купува од Шатци за него машки парфем кој е многу траен. Јас купив еден Арапски прилично ефтин беше и убаво ми мириса, со коњ на него. Мислев...
Separate names with a comma.