На оваа пумпа мислиш, така: https://ananas.mk/proizvod/haakaa-pumpa-100ml/958252 Добра е за вадење млеко? Јас ја имам електричната на Kikka Boo, ама...
Здраво, можеби прашањево не е баш за оваа група но не знаев каде да пишам.. Дали некој, чие бебе е родено во Македонија, има извадено Српско...
Денес фоликул 14 мм одреден од матичната а планиравме инсиминација на Гак најдобро би било петок ама не работат ... што мислите четврток рано ќе...
:o Не знам дали беше навреда или комплимент. :rofl:
25 години од Масакарот кај Вејце. „Пролетва на Скопска Црна Гора и Шара, наместо кокичиња 'ртеше највеличенственото македонско достоинство кое се...
Од каде е кујната и која цена е?
Некој славел роденден во игротека Планета Среќа?
Од каде фустанчето? Преубаво е
Без разлика дали со оброк или не? Колку пати даваш да се напие? Јас му зедов силиконска чашка и така му нудам да пие, почна да пие само не знам колку...
Тоа им е единствена шанса. Знаат. Знаат каде згрешиле во воспитувањето. Но паричната казна нема го спречи идното однесување на овие деца. Само...
Како се справуваш со притисокот, во кои рамки се движи, од напнатост ти е или од нешто друго? Возраст?
Здраво, дали има некој што чека стан во Футура 2, на Елена Лука Хоум?
Два
Како да не. Пола од родителите не ни знаат какви им се децата надвор
41.665
Здраво, бебето ми има слаба анемија и му давам малтофер капки 1ч по цицање, но имам приметено дека после капките е многу нерасположен и нервозен.Дали...
Моев седи саат ипол, два будно се до последната дремка и ноќното. Тогаш дреме и ништо не го успива :D
Дно дна. :puke:
[ATTACH]Овој го имам,често не користам од арапски парфеми,ама ми се допаѓа овој сега ,на поклон го добив.
Може, не создаваат имунитет тие вирози.
Separate names with a comma.