не, рекоа дека не смеат да ми дадат ништо. Само ми рекоа дека мора да ме задржат во болница.
Дали има некој плаќано смештај преку airbnb во скоро време? Трансакцијата не сака да ми помине, па се мислам дали може да е бидејки треба да се внесе...
Јас имам сериозна кифоза, памтам пред неколку години кога одев на физикална ми викаа дека ќе имам сериозни проблеми во бременост. Воопшто немав...
41.669
И јас крема за пеленска регија користам само по потреба. На секое какање миеме газ и ретко се вцрвенува, не сме имаме проблем. Од козметика го...
Ова шо се случи со ученичкатa е дното на кое како општество сме стигнале. Ова е чисто понижување, ова е насилство и болест. И сите овие работи се...
Чекај, а сеа какви се педагозите, психолозите, 'стручна служба', каков е наставниот кадар, какви се директорите, функционерите, каква е државата,...
Тоа што се 24/7 од мали по цел ден пред екран е запоставување и давање лош пример.. Прво како му кажувате на вашето дете дека е лошо да се гледа во...
Зошто крема за пеленска регија една месечно? Јас третата ја трошам моментално, а бебе е 16 месеци. Многу малку ја трошиме, го бањам на два дена и...
Здраво.Еве ме мене пак активна со моите проблеми. и навистина ми треба помош. дали познавате некоја од тие нашите гатачки бајачки што може да ми...
Овие демонски сатански влијанија ги туркаат под тепих прогресивниве :) Пошо така им чини. Цело време се на проклетиот тикток, контрола немаат,...
[MEDIA]
Јас искрено никогаш не осетив некои голем трошок како што се жалат повеќето, иако гледав секогаш да заштедам на се. Ние од старт сме на бејбилов...
Во наше време се знаеа граници,родител е родител,наставник е наставник. Децата ги почитуваа родителите и наставниците,родителите наставниците,а денес...
[ATTACH]дан треба и мајмунов да го жалим ?
Магарешко млеко за алергии, искуство некој или ова е само мит?
Имам емпатија за детето жртва, немам за тие насилничките. Кога ќе се спомене ресоцијализација или рехабилитација, ми се темни. Оти ова не успева кај...
Бебе мое те сакам најмногу :hug:
во аптека наместо молфикс пелени ми дале галички, како сте задоволни, немаме досега користено
Separate names with a comma.