Зошто ме нервира Кивилџим.. само со Омер се смее жива ладна камен емоција нема во неа и додека Доа се смируваше со Фатих не седна како мајка да ја...
Од невиност до сила Малечка девојка, не по висина — туку по години. Веруваше на сите, мислеше дека сите се добри. Помагаше секому, со чисто срце...
Дали некој знае што треба да се носи во Ремедика за мајката и бебето?
Хахахахаха Бисери колку сакаш секој ден има нешто ама ништо не се памти :D свекрвата пред некој ден ми велеше ќе фатам ќе запишувам што ми кажува...
Добро. Колку се ненормални овие со електричниве тротинети од 1 до 10? Ни гледаат кај возат ни како возат да ви е.матер ете така !
Дали има во Скопје негде хип-хоп, латино, нешто во тој стил за возрасни? Не барам зумба :)
Здраво! На панелот Opinia.Club заработувам дополнителни средства, одговарајќи на интересни анкети. Придружи ми се, и заработи и ти дополнителни...
Ги работат 2023та година , 2024 сеуште не се ни почнати. Септември 2023 ги работат сега.
значи да чекам и јас отприлика за 2м хахаха:D
Штом се повлекува, од тем е. Ќе се среди за некој ден. Ова ми го кажа сестра од Козле.
Син ми има бронхит многу кашла навечер, некој совет за намалување кашлица што ви има помогнато? Мукоплант за добра ноќ имате ли користено и каков...
Можеме до утре да филозофираме каде точно родителот ’зезнал’, но тоа не ја менува реалноста: кога првата алка во синџирот — авторитетот дома — е...
А ова дека насилничките се создале од џентл парентинг е нешо официјално? Се знае кои се и од какви семејства се, или претпоставки се дека ако нешто...
Кај мене сам седи од 6 месеци без придржување
И ја сфаќам поентата на Космик Грл, за да нема идни Стојанки ,системот мора да работи во детска доба со нив,за да спречи. Овој монструм е производ на...
@fana Значи отсуство на ќотек нема да ги промени работите, а отсуството на рбет не значи дека овој рбет го нема само кај тие што не користат...
Искуство лошо. Сестрите на акушерија се ок. Ама многу работа имаат и не можеш да ги најдеш. Неонатолошките сестри се за никаде. Сите, освен една што...
Благодарам за советите на сите членки, имајте убав ден :) И ајде нека повели некоја членка да отвори тема за тодлерите.
Здраво! Јас имав хематом и прокрварев во 13-та недела кога бев бремена со синот. Втора бременост ми беше. Пиев прогестерон некое време и магнезиум....
@defocus , оф топик ама и со тодлер еве Ад давав до кај 2 години, со тоа што пиеше 1-2 шишиња во ден, значи некаде тој период околу 3000 денари за...
Separate names with a comma.