Каква врска има воспитување на дете со очекување одговорност од други луѓе?
Јас вадев на универзитетската клиника за пластика со упат од дерматолог за таму. Платив 1250 денари. Јас вадев. Бев на универзитетска клиника за...
Во реалниот свет, правилата функционираат токму поради неизбежноста на санкцијата. Да го тргнеш стравот од последици во име на „нежноста“ е исто како...
Не сум слушнала вакво нешто во мојов живот. Во градов кај што сум, не знам ни дали некаде има целодневна настава воопшто. Како дневен престој...
Ниту едно дете не треба да има страв туку треба да научи кои се последиците од неговото однесување, што смее а што не и зошто.
Добив за Велигден, не сум нашла време тогаш да објавам па сега :) [ATTACH] Дадов [ATTACH] Си купив не е баш последно за во др. тема и ај тука ќе...
Обично има некои предрасуди за децата што се во класична настава, дека се понемирни и слично. Барем така сум слушала. Има некој од вас позитивно...
За ИВФ бременост пожелно е да се направат, и доколку во фамилија има историја со некој од синдромите или аномалиите. Ако е уредна бременост по...
@Abel Секако дека воспитувањето почнува 'пред'. Проблемот со твојот став е што ти ја чекаш државата, затворот и ЦСР да бидат 'воспитувачи', само за...
Е, а мамините распрдени синчиња кои ги гушка маме, не се десило да забегаат? ^_^ Сите од нив прекрасни личности се :f: Да беше се' црно и бело...
Па 25, 30+
Штом имаш непрекинат стаж, нема да имаш никакво проблем во врска со породилното.
Овој да го пробаш, мене ми беше ОК како хидрира (е немам сега голем проблем на лицето со атопична кожа ми се среди низ годините, ама линијата е за...
Од каде и што пари?
[MEDIA]
Па и монструмот Стојанче бил дете и сигурно имал вакво слично девијантно однесување и како малолетник,токму поради насилството со кое растел. И...
Епа ако е така, зошто тогаш ги правите овие тестирања, само за да Ве стресираат или од мода? Јас како што знам не се задолжителни, а не се баш ефтини...
Мислам дека ќе си имаш право на породилно, штом имаш право на патолошка - автоматски имаш и за породилно, затоа што идвете се од фондот. Немаш прекин...
Сабајлето пред одење дома ми надојде мене. Немаш простор за грижа, терај само се ова што кажа продолжи да го правиш
Dali seuste se organiziraat grupni krstevki? Ima li nekoj informacija za detali kade i koga se organiziraat dali treba da se ima svoj kum za grupno...
Separate names with a comma.