mene na 3ti den
Некаде прочитав дека и безкофеинското кафе може да има слични ефекти, заради тоа што не е само кофеинот одговорен за овие реакции, туку и...
Ако може некој да сподели искуство за во Кам.
Таа жена не му е мајка. Детето останува со своите вистински родители.
Факт е и запаметете дека без авторитет врз децата нема да имаат ни почит, ни свест а ни па одговорност ниту контрола врз тоа шо го праат. Треба да си...
@DragonFly22 затоа коментирав само со (facepalm) Се погоре изнесено ѝ се заснова на лични истражувања, навистина сметам дека е бесцелно објаснување,...
Лошо е коа и у ваква тема ќе се најде некој прозван :) Да не се знаело да се дискутира у трето лице множина.
Дада научени вие на култура, на почит, затоа сите со психолошки проблеми сте, пошто многу убаво ве воспитувале:l:
Флекери по мерка дали имате нарачувано од некаде онлајн?
[ATTACH]
Еве едуцирај не, баш ме интересира да прочитам едукативни постови за тоа што го поддржуваш. Пошто сѐ што имам лично истражувано за жените кои се...
(facepalm) Ваква тема не треба воопшто да постои а тоа се дебатира турбо цел ден дал треба дете да удриш као васпитна мерка пошто си глупа и...
Леле да, сите ние се тресеме од родителите ден денес еве :sweat: Супер за сите вас кои ве разгалиле, вие немате трауми, скроз здрави и прави и...
За тие пари имаш bmw x1 или Шкода јети.
Така ако правам 1000 евра нема да ме навасаат :D:D:D Среќа ќе одам со дм па ќе имам контрола.
Не учеа на култура, а не ова сега е со еден збор кажано безредие.
Па нормално. Порано кога ќе дојдеа гости ќе се поздравевме и во соба, ако немаше деца а ко имаше со децата во посебна соба си игравме, а сега не се...
Огромни им се книжарниците, ептен ми е мерачки да шетам така, за избирање книги зависи што ти е ќеиф да читаш, ама сигурно ќе имаш голем избор и...
Секое родителство каде нема авторитет е пермисивно. Денешниот родител не умее и не сака да каже НЕ на тодлер, туку тоа НЕ го менува во ДА со милион...
Separate names with a comma.