:rofl:
Препорачајте ми некој поквалитетен шејкер за нескафе, да прави добра пена. Поевтиниве вршат работа, ама за жал кратко траат. Еве, пак ми се расипа...
Никако кај тие. Еве ќе ти кажам кај нас пола група се тепаа да се паднат кај една, зошто била многу добра и со мајчински инстинкт, што може е во ред....
Можете да ми пишете ако сакате, од некоја причина не можам да Ви пишам.
Па можеш и во диско да играш :dance: Или дома, пушти си јутуп и играј.
Баш таа не сум, на Шварцкоф имам на виолетово користено и беше преубав, а таа нијанса ја нема кај нас од Германија ја земав ама за 2 недели пагаше...
Fala ti. Da, toa beshe prashanjeto. Super i za taa opcija shto bi vazhel samo za transfer vaucherot.
:hug::hug::hug:
Да
СП до @Panda00 :hug:
Мислам дека немаш право да го коментираш ова! Психолошките проблеми не секогаш идат од дома. Некои имаат и лични проблеми кроз животот кои воопшто не...
Демек ако си ги тепаме децата нема да има вандализам во училиште, на работното место, животот општо? Вие зборувате за отсуство на воспитување. А...
Јас изгледа во погрешно време одам дефинитивно. Макс намалени сум ги сретнала до 80еур.
Ментален
Па изостанок на матка е болест,не е свесна одлука.Никој на никого, ништо не става против негова волја.Па нормално дека не можиме да се разбереме,кога...
Првиот месец е две недели од матичен гинеколог и две недели од комисија боледување тогаш исплатува фирмата 80%мислам дека е не сум сигурна кај мене...
pn te molam
Јас од Тему нарачав и супер е. Најмн ја користев кога беше новороденче и помало бебе. Сега побрзо ми е со бебешки ножички
Дали давате поклон на старосватовите или само на кумовите?
41 675
Separate names with a comma.