Fanola no orange плавиот шампон е топ, го има во hairshop.
Сакам да кажам бидејќи ми е чудно во каква ера живееме.Во дигитализиран свет, мрежите ни даваат бесконечен број на можности на партнери,...
Некој скоро да купувал детска дрвена кујна, не многу мала, да ми каже каде? Неколку најдов ама распродадени или ги нема на залиха. По можност и да ја...
Испаднав дебил му напишав смс синоќа. Колку ме повредил, што све му опростив, како се понашал у Х ситуации. Огромен текст емотивен. Добив само read...
Zdravo zenski, 28 nedela, ispituvav skrien sekjen i povrativ se sto mi dadoa da ispijam, go prekinaa testot bidejki imav samo 30 min od kako ispiv,...
Здраво. Некој искуство поскоро во болницата во Кавадарци ?
Годинава ќе имам поголем количество на боровинки и продавам исклучиво на големо ако некој е заинтересиран слободно нека ми пише, ќе се договориме....
Јас трошам само за пелени и за витамините д3. :D Пелени памперс премиум едно пакување за една недела. Бебето цица, ја пресоблакам на тетра пелена, ја...
Благодарам, ќе ми значи искуство и препорака
Првото дете цел муабет ми правеше на година ипол. За второто и јас го имав на ум зошто преголема разлика имаше со првото, па дури и запишував што...
Само на кумовите
Чим се молчело цел месец се деца на функционери, иако чудно до сега што не се дозна кои им се родителите заради кои го држеле во фиока делото, за...
Голема работа :D
Јас го бањам со овој на Алверде, има долга косичка :lol: Претходно исто со маслена купка, но веќе сменив со овој, а и супер состав има :) [ATTACH]
..вака за многу работи се ќути, оти некој е во некаква релација на некојси *важен* лик. И генерално вакви испрдоци насекаде ги има, ама тој со...
И мојот термин е фатен со свадба и јас сакав атк :(
Сте пробале ли со други пелени? Пишав баш затоа што и бебе има атопичен дерматит, ама педијатар ме советуваше да ставам само после миење, вака...
Ако некој е тепан ко дете и тврди дека арно му правеле, ондак тоа Е психолошки проблем, како да ти кажам.
Се вика Башак.
Исто и мојата 7ипол/8 е кома. Јас си викам 17:30да го закажам на средина на јуни сме ние ама и ја барам совет зошто не знам како ќе прогресира...
Separate names with a comma.