Не Кулен?
Одамна не читам километарски реферати на форумов, немам време ниту волја да те читам до крај. Утре мое дете кое натерало друго дете да јаде измет,...
И тоа што викаш. На крај и со трауми и не нормални излегуваме.
Џабе се објаснуваш. Одма мислат дека тепаш насилнички, со вриштење, пиштење и слично.
Ќе треба да го повториш. Следно не го пиј на екс, полека пиј.
Еве од такво дете мислење да ти кажам. Воопшто немам последици во животот од тие работи. Во граници на нормала мислев шлапнување, а не тепање до...
Насилството секогаш доаѓа од позиција на немоќ, недоволно знаење како да се справат со ситуацијата вербално, мрзеливост и неодговорност, полесно им е...
Тинекс, го имам и јас:D
идтото и кај мене прочитај за Лпр(ларингофарингеален рефлукс -тивок) не сеосеќаво градите туку во грлото што не пробав веќе ништо не помага
Не генерализираш, а викаш верувам дека ама секоја од вас си ги има шлапнато децата, ова ако не е генерализирање не знам што е. Па сакав да ти кажам...
Neznam dali go druzis seuste forumov,sakav da ti pisam poraka,no limitirano ti e koj moze da ti go pregleda profilot,mislam deka imame slicen...
@Maja12. Ајде еве наброј како тоа бил нај-нај. Навистина, genuinely curious, сакам да прочитам по што си го сметала дека е толку вљубен. Што...
Вака, дома пред некој ден, дошол некој човек и му ставил на моиве иконче од св. Ѓорѓија ( а тоа е наша слава) свеќа и бројаницата и демек бил од...
Од цел пост за ова се фати. А друго беше поентата. Не генерализирам, сакав само да кажам дека ќотекот не е решение и стварно не сфаќам кој воопшто...
18. Balls up balls up 7/10
11. Shameless s10 7/10
Јас еднаш зборев у друга тема, еве ќе прашам баш овде Многу ме интересира дали овие што се ЗА ќотек оти нели, друг начин нема, некогаш земале храна...
Пита од готови кори со мелено месо. [ATTACH] [ATTACH]
Се продава/ отстапува за работа игротека во Скопје, со можност за префрлување на друга локација -Нов лавиринт со мек под и тарзанка - Детски...
Separate names with a comma.