Да
Мислам дека сте претерале со гледање видеа за аутизам. Сори. Сите ние па и децата правиме нешто од тие видеа, малце комон сенс уклучете, не само...
Киндер Буено Црното чоколадо. :nod:
Кукуш или Солун.
Мустела, не мачкам секогаш ама ако знам дека ќе го фаќа сонце, да
На тезга кај цвеќарите во зелено пазарче. Генерално зависи од какви цвеќиња сакаш, ама 6000 е стварно премногу. За ориентација бела роза е околу 200...
Сакам и тука да прашам, дали е можно од еспумисан л капките многу да повраќа? Значи, се нацицува и дел враќа. И нема шанси одма да го легнам, морам...
Во Гевгелија ружата е 150мкд, така да за мојот бидермаер имам 11 ружи и со се китека е околу 1800мкд. Не знам што е со ова претерување на цените.
За од која возраст е ова?
Прашање.. дали е можно од еспумисан л капките многу да повраќа? Значи, се нацицува и дел враќа. И нема шанси одма да го легнам, морам да го држам...
најдобри капки за очи? ми ги препорачаа Hylo Comod но гледам Proculin Tears advance + се многу поефтини а имаат поголем процент на хијалуронска...
Мене ми надојде крај на втори ден, ама го ставав цело време на града, го гушкав, се масирав и пиев премногу течности. Не си прави нервоза, млекото ќе...
Јас карактерно не сум човек што би кренала рака на родител/баба/дедо. Затоа не ме уверувај во нешто што не е така. Доколку имаш такво искуство, тоа е...
За мене нема да важи законот, јас сум родител на дете со посебни потреби :P. И тука е топло. Ај ќе се смениме јас и ти, јас ќе идам со друштвото на...
Womens In Your City - No Verify - Anonymous Sex Dating https://SecretPrivat.com Womens From Your City - Anonymous Casual Dating - No Verify...
И јас така мислев ама не, грчевите си поминаа, а ние не прекинавме со капките. Капките се важни, совет ни беше од педијатар да не ги прекинуваме.
Во право е Абел. Преведувачот е тој што всушност го пренесува текстот од еден јазик на друг што значи треба да го разбере оригиналот, да ја фати...
18/50. Бедни луѓе - Фјодор Достоевски 5/5
Премногу ми е искрено
Значи ќе чекаме дури од понеделник (facepalm)
Separate names with a comma.